Impactmeting

De Challenge

Stakeholders, geldschieters en de wetgever vragen in toenemende mate transparantie in de milieu-impact van bedrijven. Wist u bijvoorbeeld dat de Europese Unie vanaf dit jaar veel aanvullende regels oplegt over de manier waarop u moet rapporteren over de milieu-impact van uw bedrijfsactiviteiten? Wist u dat uw accountant deze informatie en berekeningen moet valideren? Weet u welke informatie u hiervoor moet verzamelen en wat de kwaliteit van uw data is?

De Solution

Salacia Solutions helpt u om snel te begrijpen aan welke vereisten u moet gaan voldoen. Wij helpen u met het inzichtelijk maken van uw milieu-impact. Door een abonnement bij ons af te nemen, krijgt u structureel inzicht in uw ecologische footprint. Hiermee maken we het voor u mogelijk om actief te sturen op het reduceren van uw impact. Bovendien presenteren we de informatie zo dat uw accountant de informatie eenvoudig kan verifiëren.

De Businesscase

Behoud uw license to operate door transparant te zijn over uw impact. Schakelt u ons in dan bespaart u hiermee veel tijd: volgens onze klanten ruim 30%. Doordat wij uw dataverzameling en impactberekeningen stroomlijnen en u helpen stapsgewijs uw datakwaliteit te verbeteren, zult u altijd best in class zijn en aan uw rapportageverplichtingen voldoen.

Salacia Solutions bv

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.