Interactieve Beloopbare PV

De Challenge

De Walker is een slimme datavloer die is ontworpen om hernieuwbare energie in het publieke domein te promoten. De vloer wordt in stedelijke omgevingen geplaatst om de productie van hernieuwbare energie zichtbaar te maken. Gewone burgers kunnen direct bijdragen aan de energietransitie door met de Walker in zee te gaan en te profiteren van de data en energieproductie. Onze Walker-projecten ondersteunen zowel binnen- als buiteninstallaties in slimme steden, evenals slimme gebouwen.De Walker is een slanke datavloer die is ontworpen om hernieuwbare energie in het publieke domein te onderhouden. De vloer wordt in stedelijke omgevingen geplaatst om de productie van hernieuwbare energie zichtbaar te maken. Gewone hamburgers kunnen directe bijdragen leveren aan de energietransitie door met The Walker in zee te gaan en te publiceren van de gegevens en energieproductie. Onze Walker-projecten ondersteunen zowel binnen- als buiteninstallaties in slanke steden, slanke gebouwen.

De Solution

Onze zonnepanelen zijn niet weggestopt op daken of afgelegen boerderijen. In plaats daarvan worden ze gebouwd in steden vlak onder je voeten. Vind ons bij de in- en uitgangen van treinstations, in parkeergarages, openbare parken of gewoon op de stoep. De vloer werkt door energie van de zon op te vangen en terug te voeren naar het elektriciteitsnet of op te slaan in een batterij. Het is geprogrammeerd om gegevens naar keuze te visualiseren, zoals het beheersen van mensenmassa’s, het aantal stappen of educatieve spellen.

De Businesscase

We werken op het snijpunt van Duurzaamheid, Slimme Steden/Gebouwen, en Marketing. Voor alle bedrijven die aan hun klanten willen laten zien dat duurzaamheid een onderdeel is van hun strategie, zijn wij een zinvolle, mooie toevoeging aan hun portfolio.

Energy Floors

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.