IX.Web en IX.Mobile

De Challenge

Heeft u of uw organisatie alle onderliggende veiligheidsinstallaties onder controle om de (brand)veiligheid te garanderen? Wordt er snel en efficiënt gereageerd en is de juiste informatie beschikbaar bij een calamiteit? Wordt de juiste follow-up van het incident uitgevoerd? Kan uw organisatie op afstand meekijken in deze veiligheidssystemen voor actuele en aanvullende informatie?

De Solution

Beveco biedt met haar merkonafhankelijk geïntegreerd management systeem, genaamd IX.Web, oplossingen voor de drie disciplines Beveiliging, Veiligheid en Comfort. Beveco maakt beheer van (complexe) installaties eenvoudig, intuïtief en uniform.

Met IX.Web ondersteunen wij uw organisatie om continue zicht (controle) te hebben op uw technische veiligheidsvoorzieningen, heeft u een uniforme interface (eenvoud) en in geval van calamiteiten voorziet IX.Web uw organisatie met juiste en up-to-date informatie (doelgericht).

Het geheel kan worden gecompleteerd door de bijbehorend app voor iOS en Android apparaten voor ‘interactive messaging’.

De Businesscase

IX.Web is gebaseerd op jarenlange ervaring met aansprekende en complexe integratieprojecten waarbij lokale regelgeving en normen op de voet worden gevolgd en nageleefd. Beveco doet projecten en heeft gecertificeerde partners waarmee wij actief inspelen op de wensen van de klant en haar veiligheid. In het webinar Breakout Café ‘Brandveiligheid’ laten we aan de hand van praktijk voorbeelden zien; van digitale brandmeldpanelen tot en met brandmanagent systemen, van locatie gegevens tot en met windrichting afhankelijke aanrijdroutes en van digitaal logboek tot en met werkvergunning met bijbehorende acties. Voor meer klant cases zie: www.beveco.nl

Beveco Gebouwautomatisering

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.