Kosteneffectieve oplossing

De Challenge

Industriële operaties worden nauwlettend in de gaten gehouden. Nu meer dan ooit is stof een milieuprobleem dat moet worden aangepakt. Traditioneel wordt dit gedaan met water (heel veel water), grote afzettingen of hekken. Wuvio gelooft dat het mogelijk is om gemakkelijk, kostefficiënt en met de kleinst mogelijke ecologisch voetafdruk het stofprobleem te verhelpen.

De Solution

Wuvio biedt een unieke oplossing in het voorkomen van stof. De grondstof die wij gebruiken is restafval, waarbij we gebruik maken van innovatieve, zelfontwikkelde, gepatenteerde additieven. Verschillende technieken kunnen worden gebruik om het stof te onderdrukken of controleren. De schuim-, korstvormende, agglomererende en bevochtigende toevoegingen van Wuvio worden gebruikt om massaverlies te verminderen, het vochtgehalte te verlagen (of te behouden) en het waterverbruik te verlagen. Elke klant en industrie heeft zijn of haar eigen stofprobleem.

Ons team van experts staat voor u klaar.

De Businesscase

Wuvio maakt omgaan met stof gemakkelijk, kostefficiënt en maakt implementatie mogelijk met minimale uitvaltijd. Onze oplossing verbetert op drie niveaus:
• Een verbeterde werkomgeving en gelukkiger personeel
• Een gelukkigere omgeving en een betere relatie met directe buren
• Een verlaging van de kosten door het vermijden van massaverlies, verminderd water verbruik en lagere schoonmaakkosten
Onze producten en oplossing worden wereldwijd gebruikt door bedrijven actief in de overslag van droge bulk, recycling, mijnbouw, infrastructuur, logistiek, energieproductie, voedsel- en diervoederindustrie en biomassa.

Wuvio

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.