Machine beheer op grote schaal

De Challenge

Ik heb een visie! Ik wil eenvoudig en veilig de toegang krijgen tot mijn machines. Ik wil graag beginnen met preventief onderhoud en groeien naar een complete dienstverlening in 5 jaar. Ik verwacht dat mijn klanten toegang willen via een website of app. Ik wil mijn machines koppelen aan de boekhouding en nieuwe Cloud producten. Voor deze visie is extra kennis nodig welke wij nog niet bezitten.

Ik wil ook innoveren en de levensduur van mijn machines verlengen door ze up-to-date te houden.

Waar begin ik en hoe realiseer ik dit in een markt waar arbeid en kennis steeds duurder wordt en mensen moeilijk te vinden zijn?

De Solution

Beheer op afstand begint met toegang tot de machines. Dit kan veilig en eenvoudig vanaf elk apparaat zoals een mobiele telefoon, website, SCADA systeem, pc of laptop.

De beste oplossing is direct een oplossing voor de lange termijn. Door alle machines real-time te verbinden in een netwerk zonder beperkingen kan ik elke oplossing implementeren in de toekomst.

We beginnen met inzicht in een dashboard, daarna preventief onderhoud en alarmering. Het netwerk wordt centraal beheerd en ik ben eigenaar van alle data uit mijn machines. Ik kan ook met deze data direct koppelingen maken naar mijn boekhoudsysteem.

 

De Businesscase

Met deze oplossing kan ik groeien. Het is gemaakt voor schaal en geeft de vrijheid om te innoveren.

We hebben nu abonnementen voor onderhoud en geven onze klanten inzicht via rapportage en binnenkort via onze eigen website. De klanten zijn uiteraard tevreden. We besparen op onderhoud en verdienen maandelijks aan onze abonnementen.

Samen met onze partner is de uitbreiding van onze dienstverlening eenvoudig en betaalbaar geworden. De eenvoud van de oplossing zorgt ervoor dat mijn mensen tijd hebben voor innovatie en de besparing is direct inzichtelijk. Mijn mensen zijn minder onderweg en onderhoud op afstand op grote schaal.

The MMN Solution – Customer Cases

MMN overview

 

Managed Machine Network

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.