Matching door Mens & Machine

De Challenge

Uw zakelijke omgeving biedt permanent nieuwe kansen en uitdagingen. Samenwerken is een belangrijke succesfactor voor (de groei van) bedrijven.
Het in de gaten houden van de omgeving is noodzakelijk maar kost veel tijd. Dit soort activiteiten raakt gemakkelijk ondergesneeuwd in drukke agenda’s. Bovendien is het als mens onmogelijk om overal oren en ogen te hebben. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven in clusters ‘gevangen’ zitten met heel weinig dwarsverbindingen tussen deze clusters.

De Solution

De oplossing ligt in het slim toepassen van intelligente algoritmes zonder dat de mens buitenspel wordt gezet. De database van INFOSTART bevat ruim 900.000 bedrijfsprofielen. Ons algoritme creëert op basis van de formulering van een inhoudelijke vraag matches. Dit in tegenstelling tot de meeste databases waar alleen globaal op bijvoorbeeld sector gezocht kan worden. De mens achter het algoritme werkt samen met u om uiteindelijk 1 of 2 perfect bij uw vraag passende bedrijven aan u te kunnen voorstellen.

De Businesscase

Uit onderzoeken blijkt dat goede samenwerking met partners een belangrijke indicator is voor een gezond en groeiend bedrijf. Met INFOSTART doorbreekt u het dilemma van gedwongen kiezen tussen korte termijn (uw dagelijkse operationele verantwoordelijkheden) en de lange termijn (strategische partners vinden). U bespaart veel tijd en kunt er toch van op aan dat u geen kansen mist.

Bekijk hier de Pitch van Oswin Kerkhof van INFOSTART. 

INFOSTART

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.