Nederlandse taaltraining voor de industrie

De Challenge

Heeft u internationale specialisten in dienst en hebben zij problemen met hun communicatie of met de integratie in uw bedrijf/in Nederland? Wilt u uw internationale talenten behouden en ervoor zorgen dat zij zich thuis voelen? Wij hebben de oplossing voor u!

De Solution

Bij LINCO bieden wij een intensieve Nederlandse taaltraining aan die dynamisch, praktisch, volledig in het Nederlands en super efficiƫnt is. Tijdens de intake bepalen we de doelen voor de week waaraan we gaan werken d.m.v. rollenspellen, oefeningen en presentaties. De training wordt dus helemaal op maat gemaakt en aangepast aan het niveau en het profiel van de deelnemer. De training duurt 5 dagen en vindt plaats in de Van Vollenhovenstraat in Rotterdam (overnachtingen in het Inntelhotel). Na de training hebben ze 1) een veel beter Nederlands, 2) meer zelfvertrouwen en 3) een onvergetelijke ervaring (dus motivatie voor de toekomst!)!

De Businesscase

Taaltraining is heel belangrijk en deelnemers leren niet alleen de taal, maar ook de cultuur en gebruiken. Dat scheelt heel veel communicatieproblemen en het werk zal makkelijker, sneller en beter gaan. Het zal ook leuker worden voor de internationale collega zelf als hij de gesprekken bij de koffiemachine en tijdens de lunch kan begrijpen. Daarnaast wordt een investering in persoonlijke ontwikkeling altijd gewaardeerd – goed voor uw reputatie als werkgever en het vergroot de kansen dat uw internationale talenten zullen blijven.

LINCO Taal en Communicatie

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.