Play it Game-Based Learning

De Challenge

Corporate training is zeer uitdagend. Zeker wanneer het gaat over onderwerpen waar er weinig intrinsieke motivatie is. Dit zorgt ervoor dat mensen de regels niet toepassen, met inbreuken en ongevallen tot gevolg.

Play it is het platform voor game based learning. We hebben een uitgebreide catalogus van microlearning die via een speelse manier basiskennis overbrengt naar de werkvloer. Wetgeving met betrekking tot bvb veiligheid of GDPR moet ook op de werkvloer gekend zijn, maar dit is dikwijls saaie materie. Wij integreren dit in een spel waardoor de kennis erin gaat als zoete koek!

Compliance, kennis en plezier in één oplossing!

De Solution

Eén van onze klanten heeft zelf in onze Play it Creator onboardings trajecten uitgewerkt. In dit spel nemen we de medewerker op voorhand al mee op de werkvloer en krijgt hij alle relevante instructies zonder een voet in het bedrijf te hebben gezet. De speler kan niet anders dan zijn aandacht bij de opleiding houden. Hierdoor hebben ze de veiligheidsincidenten bij tijdelijke en nieuwe werknemers kunnen terugbrengen tot 0.

 

De Businesscase

Deze oplossing brengt allerhand basiskennis naar de mensen op de werkvloer. Je kan in het dashboard checken of mensen de kennis tot zich hebben genomen of niet. Bijgevolg kan je toegang verlenen of niet tot een bepaalde locatie / toestel / oplossing. Op deze manier bespaar je € terwijl je uptime stijgt en je een goede nachtrust hebt…

Minder kosten om mensen op te leiden (sneller, beter)
Mensen niet van de werkvloer halen
Minder incidenten / ongevallen / inbreuken

Play it

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.