Digitalisering van frontlinieoperaties

De Challenge

We maken de technologietransitie comfortabeler dankzij de naleving van de gebruikerservaring, waardoor het toevoegen van procesgegevens en informatie over de gezondheid van activa een gemakkelijke taak wordt. De hoge noodzaak om workflows, gegevensverzameling, taakbeheer, onderhoudsbeheer, productietracking en compliance te vernieuwen, maakt het gebruik van een mobiele oplossing en ondersteuningssysteem zoals Smartflow onmisbaar.

De Solution

We helpen onze klanten om processen te optimaliseren door compliance, gestroomlijnde operaties, risicovermindering, goed gebruikte middelen, consistentie, gegarandeerde kwaliteit en end-to-end zichtbaarheid te garanderen. Stroomlijn operaties. We helpen de industrieën om de efficiëntie en logistiek te verhogen, de veiligheid te waarborgen en de frequentie van downtime te verminderen. Met een oplossing die de productiviteit van de bedrijfsvoering maximaliseert, kunnen bedrijven zich concentreren op het maximaliseren van andere groeigebieden. De bedrijven die met ons samenwerken, slagen erin om de veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen, evenals de prestaties van de werf en van de werknemers, zodat ze de inspecties die vereist zijn door de regelgevende richtlijnen en door de overheidsinstellingen correct kunnen uitvoeren. Standaardisatie en centralisatie kunnen bedrijven helpen de uitvoering en naleving van inspecties, vergunningen en werkorders te versnellen, de hoogste veiligheid en kwaliteit te handhaven, terwijl operationele risico’s worden verminderd, naleving wordt nageleefd en realtime inzicht wordt verkregen uit de gegenereerde gegevens.

Bekijk hier de innovatiepitch van Jelle Swanenberg Smartflow
Bekijk hier de innovatiepitch van Aidin Yavari van Smartflow
Luister hier naar de podcast met Stefana Sopco van Smartflow

 

De Businesscase

Onze oplossing biedt een naadloze integratie tussen het kantoor en de buitendienstmedewerkers om efficiëntie mogelijk te maken via de geïntegreerde oplossing, het optimaliseren van voorraad- en vraagbeheer en bedrijfsnetwerkintegratie. Met cloudtechnologie kunt u een enorme hoeveelheid gegevens opslaan voor analyse, die vanaf vrijwel elke locatie toegankelijk is. Bedrijven die onze oplossing in hun IT-landschap integreren en tegelijkertijd streven naar een agile omgeving, zullen waarschijnlijk het volgende zien:

Minder menselijke fouten
Verbeterde productiviteit
Verhoogde uptime
Minder kosten
Gegarandeerde veiligheid en naleving
Real-time controle van activa, altijd en overal
Snelle besluitvorming
Verbeterde betrouwbaarheid
Lineaire samenwerking

Meer horen over deze Solution? Bekijk hier het interview met Jelle Swanenberg van Smartflow:

Smartflowapps

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.