Smart Field Support

De Challenge

Ervaring is moeilijk te vinden en door vergrijzing verliezen veel industriële en maritieme bedrijven vitale kennis. Minder goed opgeleid personeel die steeds complexere installaties moet bedienen/onderhouden is een grote zorg als het gaat om continuïteit borging voor de komende jaren. Daar bovenop is reizen door covid en milieu overwegingen steeds minder aantrekkelijk voor service verlenende partijen.

De Solution

Smart Field Support geeft de mogelijkheid om vitale kennis niet langer in mensen maar in een systeem op te slaan. Nu kan men bouwen aan de een kennisdatabase zonder telkens dezelfde informatie te moeten overdragen van persoon naar persoon. Door gebruik te maken van Augmented Reality kan men de benodigde instructies en informatie heel gericht naar de operator toe brengen. Op deze manier geniet de hij van de mogelijkheid om incident gedreven ondersteuning te krijgen van het systeem. Nieuwe operators kunnen veel sneller zelfstandig worden ingezet en met de remote support optie experts raadplegen van over de hele wereld.

De Businesscase

Industriële en maritieme bedrijven zijn vaak afhankelijk van een handje vol ervaren medewerkers die binnen afzienbare tijd met pensioen zullen gaan. Het opleiden van nieuw personeel kost veel tijd en de nieuwe generatie blijft vaak niet voor langere tijd bij dezelfde werkgever. Smart Field Support brengt informatie enkel wanneer die nodig is in gemakkelijk te begrijpen instructies. Hiermee word kennis voor de toekomst geborgd, ‘first time right’ support aanzienlijk geoptimaliseerd en zullen voor wereldwijd service verlenende bedrijven reistijd en kosten drastisch worden verminderd.

TechBinder

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.