VakQundig

De Challenge

Vele organisaties hebben te maken met certificeringen, trainingen en toolboxen. Hierbij hoort vaak een jaarlijks examen of een audit. Maar hoe toon je als organisatie aan dat je voldoende hebt gedaan om het personeel bij te scholen. Hoe geef je inzicht in het kennisniveau, de competenties en de skills van medewerkers? Hoe laat je tijdens een audit vol overtuiging zien dat alles op rolletjes draait?

De Solution

VakQundig biedt een oplossing voor organisaties die grip willen krijgen op kwaliteit en veiligheid. Met korte interactieve vragensets (Toolboxen van een paar minuten) wordt het kennisniveau van medewerkers constant hoog gehouden. Toolboxen zijn gemakkelijk toe te voegen voor elk type onderwerp. Zo verbeter je als organisatie kwaliteit, veiligheid en betrokkenheid. Medewerkers beantwoorden korte vragensets via een applicatie. Als manager het kennisniveau van alle medewerkers inzichtelijk en kun je gemakkelijk bijsturen. Aan de hand van slimme rapportages verbeter je veiligheid óf geef je bij een audit gemakkelijk inzicht in het kennisniveau.

De Businesscase

De besparing is lastig uit te drukken in harde Euro’s. Dit zal per business case erg verschillen doordat het afhankelijk is van hoe veel een organisatie gebruik maakt van training en opleiding. De besparing wordt behaald op de volgende posten: tijdsbesparing in trainingskosten, tijdsbesparing tijdens audits en certificeringen, mogelijk voorkomen van jaarlijkse hercertificeringen, medewerkers zijn beter voorbereid op toolboxen.

VakQundig

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.