Voice controlled headset

De Challenge

Werknemers moeten worden beschermd tegen werkomstandigheden die hun gezondheid, veiligheid of welzijn bedreigen. Onze visie is om voor bepaalde werkzaamheden, die in industriële (gevaarlijke) omgevingen worden uitgevoerd, gebruik te maken van innovatieve ‘Smart Glass’ technologie & service platformen. Met behulp van de nieuwste mobiele technologie en ‘augmented reality’ kunnen on-site servicewerkzaamheden en/of inspecties op afstand worden gevolgd. Hiermee worden inspectie-, servicewerkzaamheden en expert support veiliger, efficiënter en daarmee kostenbesparend.

De Solution

Vmatch’s innovatieve oplossingen dragen wij bij aan een veilige, efficiënte werkomgeving en daarmee ook aan concrete kostenbesparingen. Wij adviseren en leveren industriële ‘wearables & portables’, IIoT’s, digitaliseren werk/inspectie procedures, geven trainingen en ontwikkelen serviceplatformen. Wij bieden innovatieve oplossingen voor inspectie- en/of expert support of afstand ten behoeve van productieomgevingen en service activiteiten. Ontdek hoe afstandswerken veiliger en efficiënter wordt door digitale content te combineren met de echte wereld. Voor enkele sprekende use cases: https://vmatch.nl/case-studies/

Luister hier naar onze pitch podium aflevering met Richard Baars van Vmatch

De Businesscase

Het doel is om binnen de industrie het ‘CONNECTED WORKER- & INSPECTION PROGRAM’ handen en voeten te geven en mee te bouwen aan het onderscheidend vermogen van onze klanten en prospects. Onze expertise stelt ons in staat snel tot de kern te komen en vervolgens een plan van aanpak te formuleren waarin de gewenste resultaten het startpunt vormen. Zo wordt het voor iedereen duidelijk waar het om gaat en welke (meetbare) resultaten we willen bereiken:

90% verlaging van inspectie- en rapportagetijd
70% verhoging van veilig werken
50% minder reisbewegingen
30% verhoging van service efficiency
100% papiervrij

Kijk hier het iLinqs-interview!

Vmatch BV

Meld jouw innovatie aan! - Whitelabel

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.