Work Package Management: Voltooi uw turnarounds binnen budget en volgens planning

De Challenge

Door de honderden, of zelfs duizenden, verschillende activiteiten is de planning van een turnaround extreem complex. Daarom is Work Package Management cruciaal om een efficiënte turnaround uit te kunnen voeren. Toch wordt er vaak te weinig of geen aandacht aan besteed, waardoor turnarounds vertraging oplopen en er te weinig informatie beschikbaar is tijdens de uitvoering. Dit resulteert in onverwachte situaties, werkpaketten die overlappen en een inefficiënte planning. Ook is het een uitdaging om de werkpakketen te integreren met scope management en de kostenberekening waardoor project- en kostbeheersing moeilijk te waarborgen is.

De Solution

Met een geavanceerde en digitale tool kunnen detailleerde en up-to-date werkpakketten opgesteld worden. Op basis hiervan wordt een complete planning gemaakt. Dit zorgt voor een hogere efficiëntie, met als resultaat lagere kosten. Door routine werk vooruit te plannen in werkpakketten, kan tijdens de uitvoering volledig gefocust worden op de uitvoering van de turnaround.

De Work Package Management solution van turnaround management software tool Cleopatra Enterprise helpt bedrijven met het managen van hun turnarounds. Door het standaardiseren van processen, zijn de analyses en beschrijvingen van het werk consistent. Dit verbetert de communicatie en complete turnaround performance tijdens de uitvoering. Daarnaast helpt de historische data om het standaardiseren nog makkelijker te maken, waardoor het opstellen van werkpakketten sneller gaat.

De Businesscase

Het komt vaak voor dat een turnaround word gestart, zonder dat er genoeg aandacht is besteed aan Work Package Management. Hierdoor lopen turnarounds vaak vertraging op en is er te weinig informatie beschikbaar. Hierdoor ontstaan werkpakketten die overlappen en een inefficiënte planning. Om deze redenen is het van cruciaal belang om vroegtijdig informatie te verzamelen in de vorm van werkpakketten. Hierin worden belangrijke zaken opgenomen, zoals geplande activiteiten en benodigde apparaten, gereedschap en materiaal. Om zo’n werkpakket compleet te maken en personeel goed voor te bereiden, worden relevante tekeningen, veiligheidsinstructies en foto’s toegevoegd.

Met de Work Package Management solution helpt Cleopatra Enterprise bedrijven om snel en efficiënt uitgebreide werkpakketten op te stellen. Deze solution is ontwikkelt om turnarounds binnen het budget, volgens planning en veilig te voltooien. De verschillende functies, zoals de Asset Catalog en de Material Catalog, maken het mogelijk om alle relevante informatie overzichtelijk op te slaan. Door de waardevolle integratie met de Scope Management en Cost Estimating solutions wordt kostbare tijd bespaart en de efficiëntie verhoogd. Het resultaat: een verhoogde performance van de complete turnaround.

Bekijk hier het totale overzicht van deze innovatie!

 

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.