Leningen

Ben je een ondernemer met een goed innovatief idee? Draagt deze innovatie bij aan duurzaamheid, digitalisering of vitaliteit? Heb je nog geen omzet en ben je op zoek naar een financiering om je plannen verder uit te werken? Kijk dan of de Rabo Innovatielening iets voor jou is.

Meer informatie over de Rabo Innovatielening.

Heeft jouw bedrijf financiering nodig? Bij Rabobank geloven wij dat financieren begint met ‘een klik’, zowel letterlijk op het internet als figuurlijk met één van de adviseurs van onze bank. Ben jij benieuwd hoeveel je zou kunnen lenen en tegen welke voorwaarden? Kijk dan hoe je zakelijk kunt financieren met een klik bij de Rabobank.

Meer informatie over zakelijk financieren met een klik.

Voor meer informatie over de leningen van de Rabobank kun je contact opnemen met Robin Hempel, start-up & scale up banker via 06-29 19 66 23 of Johan Gerdes, adviseur MKB via 06-51 42 37 30.

Bent u bezig met de technische ontwikkeling van een nieuwe innovatie? Het Innovatiekrediet is voor de ontwikkeling van veelbelovende en uitdagende innovaties met een uitstekend marktperspectief (Innovatiekrediet aanvragen | RVO.nl | Rijksdienst). Overweegt u een Innovatiekrediet aan te vragen? Vul dan eerst de Quickscan Innovatiekrediet (Oriënteren Innovatiekrediet | RVO.nl | Rijksdienst) in om kort uw plannen toe te lichten aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dit kost u ongeveer een uur. Een adviseur informeert u over het algemeen binnen een week aan de hand van de Quickscan telefonisch over uw kansen.