Brainstorm Challenges – oplossingen voor jullie uitdaging

Een studente Communicatie met de oplossing voor jouw technische uitdaging…
Een studente Communicatie met de oplossing voor jouw technische uitdaging klinkt niet vanzelfsprekend. Alleen al omdat een zakelijke setting waarbij een student aanschuift tijdens een dagelijkse vergadering al ver van je bed klinkt. En toch is het in de praktijk een groot succes om tijdens een brainstormsessie gasten uit te nodigen, die juist ver staan van jouw bedrijf of uitdaging. Denk aan een student, advocaat, architect of politicus. En zo zetten wij onze Brainstorm Challenge op om te komen tot oplossingen.

Wat is een Brainstorm Challenge?
Tijdens een Brainstorm Challenge worden vooraf bepaalde uitdagingen van bijvoorbeeld jouw bedrijf in kaart gebracht d.m.v. brainstormsessies. Vervolgens wordt vanuit verschillende perspectieven oplossingen aangedragen. En juist die verschillende perspectieven zorgen voor de meest verrassende invalshoeken en zo laat de praktijk zien; zelfs voor de oplossing!

Succesvolle oplossingen
Afgelopen jaar alleen al organiseerden we 15 succesvolle Brainstorm Challenges. Zo riep VolkerRail onze hulp in toen zij tegen een technisch probleem aan liepen bij het onderhoud aan de Haringvlietbrug. Door de mix van VolkerRail medewerkers en externe professionals ontstonden in korte tijd verrassende technische oplossingen. Een van deze oplossingen is inmiddels in de praktijk toegepast en met succes.

Port of Moerdijk | Verwater | VolkerRail
Onder andere Port of Moerdijk, VolkerRail en Verwater gingen je voor met een brainstormsessie en kwamen tot verrassende oplossingen te komen voor hun uitdagingen. Hiervan zijn zelfs al twee oplossingen succesvol toegepast in de praktijk!

Wat is jouw uitdaging?
Laat het ons weten via vazdias@itanks.eu en we organiseren in 2018 een Brainstorm Challenge voor jouw uitdaging.

Uitgelicht