Het International Development Project is op zoek naar partners!

Is jouw bedrijf ook geïnteresseerd in duurzaamheid en wil u graag in contact komen met een groep CV geselecteerde, enthousiaste studenten van de Rijksuniversiteit Groningen?

Voor de eerste keer ooit initieert de studievereniging van de Faculteit van Economie en Bedrijfskunde (EBF) het International Development Project 2023-2024 in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Voor dit pilotproject zijn wij op zoek naar partners om ons onderzoeksdoel te behalen. Het onderzoek in Zuid-Afrika zal worden uitgevoerd in samenwerking met de Universiteit van Stellenbosch met een sterke focus op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Het eindresultaat van het onderzoek is een rapport met daarin de resultaten, conclusies en aanbevelingen.

Wij zijn op zoek naar partners die financieel willen bijdragen aan ons project, zodat wij ons onderzoek in Zuid-Afrika kunnen voltooien en tevens adviezen kunnen uitwisselen over hoe lokale bedrijven (in zowel Zuid-Afrika als Nederland) hun duurzaamheidsaanpak kunnen verbeteren. Daarnaast bieden wij partners ook de mogelijkheid om een inhousedag te houden waarop wij als RUG studenten kunnen kennismaken met uw bedrijf en er wellicht contacten kunnen worden gelegd voor toekomstige carrièremogelijkheden.

Kortom, door sponsor te worden van IDP zal uw bedrijf profiteren van toegang tot ons rapport dat alles bevat wat wij hebben geleerd over het integreren en optimaliseren van duurzaamheidsinitiatieven in een zakelijke omgeving. De unieke combinatie van kennis die is opgedaan in zowel Nederland als Zuid-Afrika zal diverse perspectieven op het gebied van duurzaam ondernemen bevatten. Door een mix van slimme academische ideeën en succesverhalen uit de praktijk, van Zuid-Afrikaanse én Nederlandse bedrijven, bieden wij u praktische oplossingen voor duurzaam succes.

Wat hebben wij u verder te bieden? Partners genieten van voordelen zoals de bovengenoemde inhousedagen, prominente merkplaatsing, een uitgebreid visibiliteitspakket, en natuurlijk een nauwe band met een groep gemotiveerde studenten.

Benieuwd wat het IDP voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op via IDP@ebfgroningen.nl!

Uitgelicht