Gravity IoT SaaS platform

De Challenge

Je hebt IoT devices zoals sensoren in het veld die belangrijke data verzamelen over de operatie van je business of IoT devices die op afstand iets kritisch aansturen. Hoe zorg je ervoor dat je die data van duizenden devices efficiënt en veilig verzamelt, opslaat en vooral dat je de data snel verwerkt tot bruikbare informatie zoals alarmen. Hoe integreer je die data en informatie in je bestaande systemen (of die van je klant)? En, hoe manage je duizenden IoT devices in het veld op afstand?

De Solution

Het Gravity kan grote aantallen IoT devices in het veld managen, de data real-time ontvangen en verwerken tot informatie waar je ècht wat mee kunt. Meten is weten en biedt de mogelijkheid om continue het proces te verbeteren, schade te voorkomen en in te kunnen grijpen als het mis dreigt te gaan. Gravity kan informatie delen en devices managen door middel van een eigen dashboard of het kan communiceren met de bestaande operationele systemen. Gravity is een flexibel platform dat vele type devices, protocollen en communicatiemiddelen ondersteunt.

De Businesscase

Zeker bij grotere aantallen IoT devices in het veld is het efficiënt en betrouwbaar verzamelen van bedrijfskritische data essentieel om kosten in de hand te houden en stabiele voorziening van  informatie  zeker te stellen. Gravity zorgt dat je kunt focussen op de geleverde informatie om processen te controleren en klanten tevreden te houden. Daag ons uit en laat weten wat jij zoekt in een IoT platform. En bekijk ook onze IoT devices: Orbitz in de iSolutionsGuide.

Bekijk hier meer informatie over het Gravity IoT SaaS platform. 

InnoTractor

Meld jouw innovatie aan!

Heb je ook een innovatie voor de iSolutionsGuide? Meld hier je innovatie!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.