Webinar – Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit

Schrijf je in voor de belangrijke webinar omtrent de Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM). Deze rapportage is vanaf 1 juli as. verplicht voor organisaties met meer dan 100 medewerkers. Het betreft de rapportage over alle woon-werk en zakelijke reisbewegingen.

Achtergrond
De rapportageverplichting vanuit het klimaatakkoord streeft ernaar om inzicht te verkrijgen in de CO2-uitstoot die wordt gegenereerd door werkgebonden personenmobiliteit. Dit inzicht zal helpen te bepalen of de CO2-uitstoot voldoende afneemt en of er additionele maatregelen nodig zijn om de uitstoot verder te verminderen met 1,5 megaton in 2030. De rapportageverplichting is definitief gemaakt, gaat in per 1 juli 2024 en loopt tot in ieder geval 2030.

Uitnodiging WPM Webinar door Fynch Mobility

Wil jij alles weten over de Rapportageverplichting WPM en hoe je deze wetgeving in kunt zetten als kans om te verduurzamen? Volg dan het webinar van Fynch Mobility.

Ben je erbij? De webinar is op donderdag 18 april van 10.00 tot 10.45 uur. Schrijf je in via de onderstaande Teams link. We zien je graag online aansluiten!

Schrijf je in via deze link.

PS kun je niet wachten tot 18 april dan delen we graag een opname van een van de eerdere webinars. Laat het ons weten via events@itanks.eu.

 

Uitgelicht