iAsk Techniekfestival Nieuwsbrief #2

De iAsk Techniekfestival Nieuwsbrief – #2

De voorbereidingen voor het iAsk Techniekfestival in de Onderzeebootloods op de RDM zijn in volle gang! Wij staan te springen om jou op vrijdag 31 mei de nieuwste innovaties uit de industrie te laten zien en je te inspireren met kennissessies, workshops en veel meer. Lees hier de laatste updates van het iAsk Techniekfestival en schrijf je in!

Praktijkverhalen uit het MKB

Op het hoofdpodium van het iAsk Techniekfestival maken wij het MKB belangrijk. In samenwerking met MKB010>>NEXT delen we kennis en ervaring van lokale ondernemers én laten we je de innovaties zien waar je direct mee aan de slag kan. Wil je weten hoe jij morgen praktisch kunt verduurzamen en digitaliseren? Dan moet je er bij zijn! Schrijf je hier gratis in.

13:00-14:00 uur – ‘Wat je niet verbruikt, stoot je ook niet uit!’
Over het besparen van energie, circulaire toepassingen en energiebeheer.
14:00-15:00 uur – ‘Zo slim mogelijk zo min mogelijk doen’
Weet wat je installaties kunnen en voer alleen onderhoud uit wanneer dat nodig is!

Ontmoet de toekomst van de industrie

In samenwerking met Rotterdamse MBO- en HBO-onderwijsinstellingen nodigt iTanks studenten en docenten van technische opleidingen uit voor een bezoek aan het iAsk Techniekfestival. Door hen in gesprek te brengen met industriële bedrijven willen wij laten zien wat voor moois en innovatiefs er gebeurt in de industrie. En de studenten inspireren om ook in de industrie aan de slag te gaan! Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer informatie.

Deze partijen staan op het iAsk Techniekfestival!
Wil jij zelf ook een plek bemachtigen op de beursvloer van het iAsk Techniekfestival? Dat kan! Stuur een bericht naar Gerben Besuyen, business developer bij iTanks. 

Uitgelicht