Het iAsk Techniekfestival – Vrijdag 31 mei 2024 – Onderzeebootloods RDM

Op 31 mei 2024 brengt iTanks op het iAsk innovators, partners, vragen, oplossingen, exposanten, sprekers, luisteraars, kennisdragers, verschilmakers, beleidsmakers en toekomstige collega’s bij elkaar in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Ontmoet, Inspireer, Innoveer en Leer bij dit techniekfestival!

Schrijf je nu in voor het iAsk Techniekfestival via deze link!

Neem deel aan het meest opwindende evenement van het jaar: het iAsk Techniekfestival. Dé plek waar technologische vernieuwing samenkomt met visionairs uit de industrie met:

• iAsk Pitchontbijt op hoofdpodium.
• Keynotes, kennissessies, workshops en breakouts in de domes.
• Een innovatie-expo met de nieuwste technologische innovaties en producten.
• Demozones in de onderzeebootloods en op de kade.

iAsk Techniekfestival trekt professionals en experts aan uit de technische sector en natuurlijk potentiële klanten en partners. Een plek op dit festival biedt jou de kans om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en je te presenteren aan een breed publiek.

Het festival biedt uitgebreide mogelijkheden voor netwerken met professionals, andere bedrijven en potentiële klanten. Het is een gelegenheid om waardevolle zakelijke contacten te leggen, samenwerkingsverbanden te verkennen en de relaties met bestaande klanten te versterken.

Dit zijn de standhouders van het iAsk Techniekfestival!

16-04-2024 Van VR learning tot de nieuwste inspectiedrones: vind de innovaties van de standhouders van het iAsk Techniekfestival in de speciale iSolutionsGuide! 💡

Ben je op zoek naar de nieuwste manieren om je onderhoud te digitaliseren? Of de laatste middelen om morgen praktisch aan de slag te gaan met verduurzaming? In de iSolutionsGuide staan alle innovatieve oplossingen en diensten voor de havengerelateerde en maakindustrie die op het iAsk Techniekfestival te zien zijn.

Bezoek de stands van de industriële innovators van vandaag op het iAsk Techniekfestival! Schrijf je gemakkelijk en kosteloos in via deze link.

 

28-03-2024 Sterke MKB praktijkverhalen van digitalisering en energietransitie in de industrie op het iAsk Techniekfestival!

In het MKB-programma van het iAsk Techniekfestival – in samenwerking met MKB010NEXT – delen MKB’ers uit de industrie hun praktijkverhalen om jou te activeren om morgen aan de slag te gaan. En wel met het zetten van concrete stappen in digitalisering en energietransitie.

Je hoort welke obstakels deze bedrijven hebben overwonnen, hoe zij aan de juiste financiële middelen zijn gekomen én hoe zij de samenwerking zijn aangegaan met andere MKB’ers om dit voor elkaar te boksen.

13:00-14:00 uur – ‘Wat je niet verbruikt, stoot je ook niet uit!’
👉Over het besparen van energie, circulaire toepassingen en energiebeheer.

14:00-15:00 uur – ‘Zo slim mogelijk zo min mogelijk doen’, in samenwerking met Digitalzh
👉 Weet wat je installaties kunnen en voer alleen onderhoud uit wanneer dat nodig is!

Naast praktijkverhalen hoor je ook innovatiepitches van bedrijven met een oplossing voor deze vraagstukken. Ook ontmoet je mede-MKB’ers en je sluit het programma af met een rondje over de beursvloer langs de stands van deze innovatieve partijen!

Ben jij MKB’er in de industrie en wil jij horen hoe anderen grote stappen hebben gezet om praktisch te digitaliseren of verduurzamen? Schrijf je dan in voor het iAsk Techniekfestival op vrijdag 31 mei in de Onderzeebootloods op de RDM! Schrijf je gratis in via https://lnkd.in/ebefTQCx!

12-03-2024 – iAsk Techniekfestival Nieuwsbrief #1Lees hier de eerste nieuwsbrief met informatie over standhouders en het programma van het iAsk Techniekfestival.

05-03-2024 – De eerste 100 bezoekers hebben zich ingeschreven voor het iAsk Techniekfestival! 

Op vrijdag 31 mei komen zij in de Onderzeebootloods terecht in een wereld vol innovatie en inspiratie 🎊💪 Wij vroegen de honderdste inschrijving wat hij verwacht te zien en horen op het #iAsk Techniekfestival. Lees hier zijn reactie.

22-02-2024 – Dit zijn de eerste standhouders van het iAsk Techniekfestival!

Reserveer nu jouw plek op het techniekfestival en make it happen op 31 mei 2024
Deelname als standhouder aan dit festival kost €1.250,- excl. BTW, Plug and play en all inclusive. Wij zorgen voor een tafel, wifi, logo en catering van pitchontbijt tot netwerkborrel. iTanks verzorgt werving, mediakits en veel lawaai, jij nodigt je relaties uit voor 1 op 1 meetings of breakouts.

Randprogramma
Wil je ook exposeren in de demozone? Organiseer je graag een (klant)sessie of breakout in de domes? Wij maken het met jou mogelijk, bel of mail voor de mogelijkheden:

Gerben Besuyen
Business Developer, iTanks
Gerben@itanks.eu
06 3195 2636

Of vul onderstaand formulier in!

Reserveren Stand iAsk Techniekfestival

Schrijf je via dit formulier in voor deelname aan het iTanks Techniekfestival! Nadat je op verzenden klikt nemen wij contact met je op om je te voorzien van een sponsorovereenkomst.

 

 

 

Uitgelicht