“In Rotterdam gebeurt het”

De community van het RDM Flexkantoor groeit. Lees hier het interview met DOON, één van de flexers.

Even voorstellen..
DOON leert studenten, docenten en medewerkers van bedrijven om in te spelen op de snel veranderende wereld. Techniek vormt hierbij de rode draad. Met werkvormen als Hackathons en Make-athons triggeren zij onderwijs en bedrijfsleven om de kansen van  automatisering, robotisering en digitalisering te omarmen en voor te bereiden op de toekomst.

Waarom flexen jullie op de RDM?
“In Rotterdam gebeurt het. De RDM ligt in het hart van metropoolregio Rotterdam-Den Haag waar onderwijs, techniek en bedrijfsleven enorm sterk vertegenwoordigd zijn. Het RDM Flexkantoor is dan ook een omgeving waar veel kansen liggen voor samenwerking met interessante partijen uit onderwijs en bedrijfsleven.”

Waar zijn jullie naar op zoek?
“De banen veranderen en de medewerker van de toekomst daarmee ook. ‘Continu’ of ‘een leven lang’ leren is essentieel. Bovendien kan de match tussen onderwijs en praktijk een stuk sterker worden. Wij integreren innovatie en nieuwe ontwikkelingen in opleidingsprogramma’s van onderwijs en in transitieprogramma’s van bedrijven. Wij haken graag aan bij innovatietrajecten van iTanks en bij andere organisaties die de stap nemen om een verandertraject aan te gaan.”

Ook interesse in een flexplek op de RDM?
Bel of mail Robin Groen: +31 6 30 81 80 78 | Robin@itanks.eu
Meer informatie: www.itanks.eu/flexen-op-rdm/

Uitgelicht