Innovation Check met ENDEGS

Innoveren doen we samen. Daarom gaan wij een nog actievere rol innemen op het gebied van verbinden. We brengen bedenker en gebruiker samen en demonstreren gerealiseerde innovaties met als doel om met elkaar optimale resultaten te behalen. Dit doen wij tijdens een Innovation Check.

Nieuw in Nederland!
ENDEGS presenteerde maandag 26 februari tijdens een van de eerste Innovation Checks een voor Nederland nieuwe innovatie op het gebied van emissievrij werken gedurende onderhoudswerkzaamheden. Zij demonstreerden de Vapour Combustibel Unit; gasvrij maken van pijpleidingen en fabrieksonderdelen, assistentie tijdens laad- en losactiviteiten en onder andere tijdelijke vervanging van bestaande systemen zoals VCU’s en VRU’s.

> 99,9% rendement
De “plug and play” unit heeft eigen stroomvoorziening, is compleet uitgevoerd met alle benodigde middelen en heeft alle noodzakelijke apparatuur aan boord. En dat met een gegarandeerd rendement van > 99.9%.

Gericht met elkaar in gesprek over mogelijkheden
ENDEGS demonsteerde de Vapour Combustibel Unit deze middag aan een select gezelschap. Door het intieme karakter van deze demonstraties is er veel ruimte voor interactie en feedback wat ruimte biedt aan het bespreken van mogelijkheden en wensen. En dit wordt optimaal benut. Het gezelschap gaat in gesprek met elkaar over toepassingsgebieden en eventuele andere mogelijkheden. Dit inspireert tot het zien van kansen en geeft de demonstrerende partij een beeld van het werkveld als ook eventuele nieuwe mogelijkheden en doorontwikkeling van het product.

ENDEGS – David van Loon
“Wat een fantastische manier om ons product te tonen bij een onafhankelijk platform aan een divers en klein gezelschap direct uit de industrie.”

Een Innovation Check voor jouw product?
Zie jij ook mogelijkheden van de Innovation Check voor jouw product? Wij denken graag met je mee om dit op te zetten. Neem contact met Ron Vaz Diaz per e-mail ron@itanks.eu of per telefoon 06 51 61 94 19.

Mede mogelijk gemaakt door…
Innovation Checks worden mede mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking van iTanks en de Provincie Zuid-Holland.

Uitgelicht