Partner Riwal lanceert Rental App

Onze partner Riwal, de specialist in verhuur en verkoop van hoogwerkers en verreikers, heeft een Rental App gelanceerd.

Riwal’s Rental App, die speciaal is ontworpen voor haar klanten, maakt het mogelijk om machines te zoeken, reserveren en plannen in één feilloos proces. Een fantastische tool om meerwaarde te creëren voor haar klanten.

De Riwal Rental App maakt deel uit van de digitale strategie van Riwal om de connectiviteit van klanten te vergroten en om in te spelen op nieuwe markten. De interface van de app is zeer gebruiksvriendelijk voor klanten die in de toekomst ook zullen worden bijgestaan via de live chatfunctie van de app. Daarnaast kunnen klanten met een Access4U (naam klantenportaal) account eenvoudig hun volledige verhuuractiviteit in de app beheren. Uiteindelijk zal de app de productiviteit op de werklocatie vergroten en de klantervaring verbeteren.

Norty Turner, CEO van Riwal, licht toe: “Dit nieuwe online platform biedt onze klanten een digitale tool om de communicatie met ons te vereenvoudigen. We doen er alles aan om de beste klantervaring te bieden, waaronder de Rental App. We hebben een zelf te onderhouden verhuurervaring gecreëerd die informatierijk, mobiel en gebruiksvriendelijk is voor onze klanten, die steeds meer gebruik zullen maken van digitale oplossingen. “

De app is beschikbaar via de Google Playstore en iOS.

Uitgelicht