Algemene Voorwaarden iTravel

Zoals bij een echte reis, trip of vakantie die je bij een reisbureau boekt, zijn er enkele voorwaarden van toepassing op deelname aan een reis met iTravel. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reizen en dienen geaccepteerd te worden voordat deelname aan een reis mogelijk is. Vind de algemene voorwaarden hieronder.

  • Deelname is kosteloos. Wel kunnen en mogen reisleiders na de reis contact met je opnemen.

Wel rekenen wij een boete van €50,- bij een no-show óf een annulering van minder dan 24 uur voor aanvang van de reis. Dit doen wij omdat onze reisleiders tijd en kennis investeren in het organiseren van de reis. Het geld doneren wij aan de Giovanni van Bronckhorst Foundation, die kinderen spelenderwijs leert hun eigen kansen te creëren en aanvoerder te maken van hun eigen toekomst.

  • Reisleiders van iTravel kunnen en mogen een deelnemer uitsluiten van een reis.

Dit kan gebeuren in het geval dat een directe concurrent van de betreffende reisleider zich heeft aangemeld voor de reis. Of wanneer de reisleider de aanmelding niet geschikt of relevant vindt voor een specifieke reis.

  • iTanks slaat je gegevens op in het CRM systeem en deelt deze met de reisleider.

Deze informatie bestaat uit de naam en het emailadres van de deelnemer, plus het bedrijf waaruit hij/zij zich heeft aangemeld. Ook ontvangt elke reisleider deze informatie van deelnemers aan een specifieke reis.

Uitgelicht