Workshop: Ortelium

Schrijf je in voor de interactieve sessie van Ortelium! In deze workshop leer je meer over hoe je geurgerelateerde problemen in jouw organisatie aan kunt pakken.

Schrijf je in via onderstaande button.

Let op: wanneer je je inschrijft voor deze sessie, word je automatisch ingeschreven voor toegang tot het iAsk Techniekfestival.

Deel dit evenement met je netwerk! Kopieer deze link en mail je relaties om ook naar dit evenement te komen: itanks-community-2022.iseated.com/session/

Over Ortelium
Ortelium is een cloud-based softwareoplossing die organisaties ondersteunt bij het vergemakkelijken van de naleving van de regelgeving, het zuiniger toewijzen van middelen en het verbeteren van de relaties met lokale gemeenschappen. Ortelium verzamelt en visualiseert sensordata, weergegevens, observaties/klachten, dispersiemodellering en backtracktrajecten om de juiste oplossing te vinden voor een geurgerelateerd probleem. Hierdoor kan de gebruiker eenvoudig achterhalen waar het geurprobleem zit en hoe dit op te lossen. Toegankelijkheid, flexibiliteit en visueel informatieontwerp vormen de kern van onze ontwikkelingsprincipes. De modulaire systeemarchitectuur van Ortelium zorgt voor een economisch op maat gemaakte oplossing voor individuele doelen en budgetten.

Inschrijven
Event

Workshop: Ortelium

Dome #1

31-05-2024

13:00 - 14:00

Inschrijven

In the spotlight