De Boerman Groep breidt uit!

De Boerman Groep breidt uit!

De directie is trots dat ze bekend kan maken dat de Boerman Groep wordt uitgebreid met Actie Radius Speciaal Transport & Koeriers uit de Europoort!

Actie Radius

Het transportbedrijf is een begrip in het speciaal transport en in de koeriersbranche. Met deze uitbreiding per 8 juni 2022 is de Boerman Groep nog beter in staat hun opdrachtgevers te bedienen op het vlak van tijdgebonden transporten. De medewerkers van Actie Radius nemen dertig jaar ervaring mee. In het hart van de Rotterdamse haven helpen zij hun klanten op weg.

Full service logistieke dienstverlening

Door deze uitbreiding van de Boerman Groep zijn opdrachtgevers in de Botlek en Europoort weer meer verzekerd van full service transport. Logistieke dienstverlening die verder gaat dan alleen transport, bijvoorbeeld door de mogelijkheden tot opslag en handling. Met de toetreding van Actie Radius zet de Boerman Groep weer een stap in het realiseren van hun doelstellingen: het volledig logistiek ontzorgen van hun klanten!

De voormalige eigenaren Rick van Heck en Dominique Bolssens zijn zeer verheugd dat Actie Radius een nieuwe weg is ingeslagen en per 8 juni onderdeel uitmaakt van de Boerman Groep.

Rick: “Wij zijn ervan overtuigd dat de dienstverlening voor onze relaties hiermee verder geoptimaliseerd en uitgebreid zal worden. Zonder dat dit afbreuk zal doen aan de eigen identiteit van Actie Radius. Wij dragen na dertig jaar dan ook met een gerust hart het stokje over aan de Boerman Groep”.

Toevoeging

Marcel Klein, directeur van de Boerman Groep: ”Wij zijn zeer verheugd een mooi bedrijf toe te kunnen voegen. Het nieuwe lid van de Boerman familie sluit naadloos aan bij het DNA van de andere onderdelen. Daarnaast is de toevoeging van de dienstverlening, met name de koeriersdiensten, een welkome aanvulling op het bestaande dienstenpakket.´

Eigenheid

Net zoals de andere onderdelen van de Boerman Groep, behoudt Actie Radius haar naam én eigenheid. Ook wat betreft de vestigingslocatie treedt voorlopig in elk geval geen verandering op. Deze stap vervult de Boerman Groep met trots: we zijn zeer blij met de kansen en met onze nieuwe collega’s!

Vestigingen

De Boerman Groep heeft na de overname 200 werknemers en vestigingen in Hardinxveld-Giessendam (Boerman Transport en Plus Unit Service), Delft (Zwatra Transport en Zwatra Industriële Verhuizingen), Rozenburg (De Jong Transport en VCT), Europoort (Actie Radius) en Edegem (Boerman België).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Theo Schermers – Marketing & Communicatie Boerman Groep (mc@boermangroep.nl).

Uitgelicht