“Feeling hebben met wat er speelt”

De community van het RDM Flexkantoor groeit. Lees hier het interview met Conway & Partners één van de flexers.

Even voorstellen..
Conway & Partners is een gespecialiseerd advocatenkantoor met een sterke focus op de haven en de maritieme en industriële sector, zoals petrochemie, olie en gas en scheepvaart. Conway & Partners is sterk in samenwerkingsverbanden, complexe incassodossiers en geschillenbeslechting. Ze profileren zich als een flexibele partij die snel kan schakelen en eenvoudig benaderbaar is. Dit is dan ook één van de redenen dat ze flexen op het RDM Flexkantoor.

Waarom flexen jullie op de RDM?
“RDM ligt midden in het hart van de haven, en dus middenin waar het gebeurt. Het is een inspirerende omgeving met veel jonge bedrijven die zich bezig houden met nieuwe ontwikkelingen. Met een flexplek zijn we onderdeel van de RDM community en zitten we midden tussen allerlei inspirerende bedrijven. Hiermee zijn we een stuk toegankelijker dan bijvoorbeeld de drempel die men over moet om een advocatenkantoor binnen te stappen.

Waar zijn jullie naar op zoek?
“Feeling hebben met wat er speelt en gebeurt is erg belangrijk voor ons! We hebben graag zoveel mogelijk direct contact met bedrijven! We gaan ook graag op bezoek, maar als je wilt kun je natuurlijk ook even een bakkie bij ons komen doen op het flexkantoor!”

Ook interesse in een flexplek op de RDM?
Bel of mail Robin Groen: 06 30 81 80 78 | Robin@itanks.eu
Meer info: www.itanks.eu/flexen-op-rdm/

Uitgelicht