De mensen op de RDM hebben een goede smile en zijn open!

Het aantal flexers bij de RDM Port Developer Community groeit. Lees hier het hele interview met Nikolas Panagakis van NES.

Even voorstellen…

Nikolas Panagakis is de trotse oprichter en eigenaar van de start-up NES, oftewel Nick Environmental Services. NES houdt zich bezig met milieuzaken in de scheepvaartindustrie. ‘Veel bedrijven in de scheepvaartindustrie hebben de behoefte aan kennis rondom het milieu in hun industrie. Het is niet altijd makkelijk om aan dit soort informatie te komen.’ vertelt Nikolas. ‘Daarom zijn wij blij om met onze expertise hen een handje vooruit te helpen.’ Na jarenlang verschillende functies uitgeoefend te hebben in de scheepvaartindustrie, merkte Nikolas op dat er bepaalde zaken, jammer genoeg, niet veel aandacht krijgen. ‘Wij als samenleving zijn verantwoordelijk voor wat wij aan de volgende generatie achterlaten. We moeten nu niet alleen aan onszelf denken, maar ook aan onze kinderen en de wereld die wij hen achterlaten.’

Waarom flexen op de Port Developer Community?
‘Afgelopen jaar toen ik met mijn startup begon heb ik via het RDM een rondleiding over de gehele campus gehad. Na een jaartje heb ik besloten dat ik hier een flexplek wilde en pakte de telefoon op om te vragen of dat nog steeds mogelijk was. Gelukkig was er nog ruimte in de open kantoorruimtes van iTanks.

De mensen hier hebben een goede smile en zijn heel open. Hier zit een gemeenschap waarmee ik heel prettig kan werken. Verder vind ik het ook bijzonder dat iTanks evenementen organiseert. Zelf heb ik op het iTanks Pitch Ontbijt op de StocExpo beurs gepitcht. Dit was een goede beslissing, want aan het einde van de dag heb ik verschillende bedrijven ontmoet die geïnteresseerd waren in mijn ideeën en heb ik al mijn visitekaartjes opgemaakt!’

Waar ben je naar opzoek?
‘Op dit moment ben ik op zoek naar investeerders die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een duurzaam beleid in de scheepvaartindustrie. We zijn een kleine start-up, maar vinden het belangrijk om een sterk businessplan te hebben, om hiermee onze doelen te bereiken. Ooit in de toekomst kunnen wij verder groeien en meerdere bedrijven verder helpen in hun duurzame ontwikkeling.’

Ook interesse in een flexplek bij de RDM Port Developer Community?
Stuur een e-mail naar Kyra Lemmens voor informatie en kom flexen!| Kyra@itanks.eu
Meer informatie: www.itanks.eu/flexen-op-rdm/

 

Uitgelicht