Frank Verhoeven treedt toe tot de Raad van Commissarissen van Secure Logistics BV

Per 1 december 2020 is Frank J.M. Verhoeven (54) toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Secure Logistics BV. Verhoeven volgt Paul Wevers op, die drie termijnen lid van de RvC was. De Raad van Commissarissen bestaat nu uit: Rob Bagchus (voorzitter), Ries Bode en Frank Verhoeven.

Verhoeven is sinds 2008 CEO van Vos Logistics, een Europese logistieke dienstverlener waarvan hij mede-eigenaar is. Daarnaast is Verhoeven voorzitter van LAB, bestuurslid van NDL/HDIC, toezichthouder bij OMO, Munckhof Group en Cetra. Verhoeven bekleedde management posities bij onder meer Frans Maas (huidig DSV), Lease Plan en Biegelaar. Hij studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in het bezit van een MBA in Business Management. Verhoeven is getrouwd en heeft drie kinderen.

Verhoeven over zijn benoeming: ‘Secure Logistics heeft zich gespecialiseerd in het bieden van praktische identiteitsoplossingen aan chauffeurs, contractors en site owners. Vanuit gesprekken met mijn eigen medewerkers heb ik een goed referentiekader. Het is een gezonde, innovatieve club met een mooie dienstverlening waarmee het leven van chauffeurs en contractors makkelijker wordt gemaakt en de veiligheid op diverse terreinen wordt verbeterd. Ik zie er naar uit om als lid van de Raad van Commissarissen bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van Secure Logistics’.

Over Secure Logistics
Secure Logistics (opgericht 2003) is pionier op het gebied van veilige, slimme en privacyproof identiteits- en toegangsmanagement oplossingen voor de logistiek, bouw en industrie. De XS-ID zorgt voor uniformiteit in data, waardoor data in de hele keten op uniforme wijze herkent en toegepast kan worden. Dankzij geverifieerde informatie over werkgever, werknemer en diens kwalificaties versnellen onze XS-ID’s – fysieke en online (toegangs)processen met wel 60%. Dagelijks vertrouwen 7.400 bedrijven uit 33 landen met duizenden werknemers op de efficiënte en veilige gegevensuitwisseling via de XS-ID.

Bezoek deze website voor meer informatie over Secure Logistics.

Frank Verhoeven

Uitgelicht