Green Chemistry Campus

De Green Chemistry Campus, gevestigd in Bergen op Zoom, stimuleert, faciliteert en ondersteunt regionale bedrijven, projecten en initiatieven die leiden tot de versnelling van de grondstoffentransitie. De Campus is het middelpunt van kennisontwikkeling, technologieontwikkeling en marktontwikkeling op het gebied van groene chemie en biobased technologieën.

Op de Campus zijn hoogwaardige laboratoriumfaciliteiten en een demohal voor (pilot)opstellingen aanwezig waar bedrijven gebruik van maken en kennisinstellingen zoals TNO, Vito en Avans toonaangevend onderzoek doen naar biobased grondstoffen als alternatief voor fossiele grondstoffen.

In ons Experience Center staan meer dan honderd biobased en circulaire materialen en producten opgesteld die al toegepast worden in de maakindustrie en bouw. We werken al ruim 10 jaar samen met innovatieve ondernemers, onderzoeksinstellingen, onderwijs en overheden. Deze stakeholders zijn koplopers en aanjagers van de nieuwe, circulaire economie. Samen werken we aan een innovatieve en duurzame economie.

Vind je dat jouw product ook te zien moet zijn op de Campus of wil je eens langskomen, neem dan contact op via info@greenchemistrycampus.com

Uitgelicht