iAsk Techniekfestival Nieuwsbrief #1

De iAsk Techniekfestival Nieuwsbrief – #1

Dit zijn de eerste standhouders van het iAsk Techniekfestival

Op het iAsk Techniekfestival zie je innovatieve oplossingen van Atlas Copco, Endenburg Elektrotechniek, Future Learning, I-Care, ICS Cool Energy, Maintenance NEXT 2025, Mourik, Olfasense, PPG, SABA, Secure Logistics BV, TOP Management Consultants en Total Safety.

Wil jij zelf ook een plek bemachtigen op de Innovatie Expo van het iAsk Techniekfestival? Dat kan! Stuur een bericht naar Gerben Besuyen, business developer bij iTanks. 

Honderdste bezoeker ingeschreven voor iAsk Techniekfestival
Remco Palm, Regiodirecteur Industrie van regio Zuid-West bij Croonwolter&dros, is de honderdste inschrijving. Wij vroegen hem waarom hij zich voor het festival heeft ingeschreven.’Croonwolter&dros zit middenin de techniek en industrie, om daarin voorop te blijven lopen is het wat ons betreft essentieel om innovatief te zijn in de verduurzamingsvraagstukken die er liggen. De Rotterdamse haven en industrie staan natuurlijk voor innovatie. Op het iAsk Techniekfestival wil ik daarom het net ophalen met betrekking tot innovaties en zien wat voor ontwikkelingen er nu plaatsvinden binnen de sector’, aldus Remco Palm.

Ook nieuwsgierig naar welke industriële partijen en innovatieve oplossingen er te vinden zijn op het iAsk Techniekfestival? Schrijf je gratis in via deze link.

iAsk Podium Programma vult gestaag
Het festival begint met het iAsk Pitchontbijt hosted by SPIE op het hoofdpodium. Op dit podium vindt in de middag een inspirerend programma plaats, waaronder het MKB-programma in samenwerking met MKB010>>NEXT. In de Domes zie je kennissessies van onder meer Bostec, de CSRD Helpdesk, Olfasense en RIFT. Houd voor meer informatie onze website in de gaten via deze link.

Uitgelicht