De iAsk App is nu te downloaden!

Met iAsk biedt iTanks een extra middel om oplossingen te vinden voor actuele vraagstukken. Voer je vraag in en kijk of er al bestaande oplossingen (iSolutions) of aanstaande evenementen (iEvents) zijn die bij je vraag passen. Schrijf je via de app direct in voor het evenement en bouw daar verder aan je netwerk.

En heb je zelf een innovatieve oplossing voor een vraagstuk, plaats die dan in de iTanks iSolutionsguide: een toegankelijke database van uiteenlopende innovatieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken

Blijft je vraag onbeantwoord? Dan komt snel de mogelijkheid om je eigen vraagstuk in te dienen via de knop iChallenges. We verzamelen de vraagstukken en pakken ze op. Want voor veel vraagstukken en uitdagingen in de industrie zijn vaak al verrassende oplossingen beschikbaar. Met iChallenges laten we actuele vraagstukken uit de industrie zien en bouwen we door richting oplossingen.

De iAsk App gaat je zelfs helpen met de financiering van je plannen (iFinance). We laten zien welke mogelijkheden er zijn en waar je terecht kunt voor financiering en subsidies.

Meer weten? Download hieronder de app uit de Google Playstore of de App Store.

 

Uitgelicht