iTanks introduceert: iXpitch!

Graag introduceren wij je aan onze nieuwe online service: iXpitch! 

Met iXpitch verbinden wij jouw challenges en vraagstukken met innovatieve bedrijven die hier een antwoord op hebben. Zo wordt er gericht een oplossing gevonden voor jouw vraagstuk.

Hoe ziet iXpitch eruit?

  • De online sessie, van maximaal 30 minuten, zal bestaan uit een korte opening, een uitleg van de challenge of zoektocht naar innovatie, en de pitches van bedrijven uit het iTanks netwerk.
  • Als probleemeigenaar presenteer je in enkele minuten de challenge of het vraagstuk waar je innovaties en oplossingen voor zoekt.
  • Elke pitcher krijgt vervolgens de mogelijkheid om zijn of haar innovatie in 3 minuten te pitchen, waarna er mogelijkheid is voor een Q&A.

Indien mogelijk delen wij je challenge met het netwerk, waarop bedrijven zich in kunnen schrijven. Uiteraard regelt iTanks de koppeling en de organisatie.

Ben je op zoek naar inspiratie of innovatie? Met iXpitch* kunnen wij een scan doen van relevante zaken en je zo op weg helpen voor een bedrag ter waarde van €2.500,- excl. BTW.

Stuur voor meer informatie een mail naar Ron Vaz Dias (ron@itanks.eu) of Mark Oosterveer (mark@itanks.eu).

*Wij adviseren iXpitch als online aanvulling op bijvoorbeeld de maandelijkse MT meeting of een andere bestaande vergadering.

 

Uitgelicht