Platform Zero: Local Hydrogen Production

Sluit je aan bij Platform Zero tijdens hun maandelijkse events (elke tweede donderdag van de maand) voor een informatieve sessie over: Local Hydrogen Production Via Platform Zero’s maandelijkse events worden nieuwe innovaties uit het energie- en maritieme veld onder de aandacht gebracht en delen gevestigde bedrijven kennis en inzicht in hun plannen en strategie.

In deze editie delen de volgende experts hun inzichten:

  • Pim ReuderinkRegional Technical Manager Nordics and Netherlands, Bureau Veritas

Pim Reuderink brengt een schat aan ervaring mee in het aansturen van de nucleaire sector, de sector voor hernieuwbare energie en de olie- en gassector. Momenteel ligt zijn focus op baanbrekend onderzoek naar offshore waterstofproductie. Tijdens ons komende evenement zal Pim ons informeren over de dynamiek tussen lokale waterstofproductie en de wereldwijde handel daarin.

  • Auke FerwerdaCo-founder, Platform Zero 

Als mede-oprichter van Platform Zero loopt Auke Ferwerda voorop in het stimuleren van vooruitgang in de energietransitie. Auke is toegewijd aan het opzetten van een lokaal waterstofcluster voor de productie van groene waterstof in de buurt van onze Rotterdamse campus om innovatie te laten zien en een duurzame impact te maken. Tijdens ons evenement zal Auke dieper ingaan op de details van dit lokale waterstofinitiatief en laten zien hoe het ambitieuze doel om in 2024 voor het eerst groene waterstof te produceren gerealiseerd kan worden.

Geïnteresseerd? Kijk hier voor meer informatie.

 

 

 

Uitgelicht