Maintenance Next 2023 – Updates

Vind hier al het nieuws, de podcasts, nieuwsbrieven en andere updates rondom het iAsk Plaza op Maintenance Next 2023!

Van 18 tot en met 20 april 2023 is iTanks weer te vinden op Maintenance NEXT in Rotterdam Ahoy. Wij organiseren met het iAsk Plaza dé innovatiehotspot op de beursvloer. Met een reeks innovatieve partijen wordt dit de gaafste en meest innovatieve stand waar jij je relaties kunt opbouwen en onderhouden en waar vragen, oplossingen en netwerken centraal staan.

Ontmoet op het iAsk Plaza de koplopers uit de industrie op het gebied van onderhoud en asset management, digitalisering, verduurzaming en optimalisatie. Vind daarnaast op de Industry 4.0 Inspiration Zone een aantal tastbare en relevante oplossingen van de toekomst.

Wil je één op één in gesprek komen met onze standhouders? Dat kan! Meld je aan via onze online iTanks Community en plan jouw gesprek in.

Zie hieronder een overzicht van het laatste nieuws rondom onze innovatie hotspot, podcasts van de deelnemers van onze stand en nieuwsbrieven rondom Maintenance Next 2023.

MN2023 iSolutionsGuide

Vind hier de iSolutions van de innovatieve exposanten van het iAsk Plaza op Maintenance Next 2023! In Rotterdam Ahoy wordt het iAsk Plaza dé innovatieve hotspot van de beurs. Ontmoet hier de koplopers uit de industrie op het gebied van onderhoud en asset management, digitalisering, verduurzaming en optimalisatie. In deze speciale iAsk Maintenance Next iSolutionsGuide vind je alvast de innovatieve oplossingen.

Bekijk de iAsk Plaza iSolutionsGuide hier

MN2023 Nieuws

11-04-2023 Download nu de nieuwste aflevering van de speciale iAsk Plaza Maintenance NEXT podcast!

In deze speciale editie van de Innovatie Delegatie Podcast hoor je de nieuwste innovaties van Bosch, GEMBA Service BV, Veolia Nederland, WorldEmp | Worldclass remote talent en Merrem & La Porte B.V. én waarom jij deze partijen op moet zoeken op het iAsk Plaza.

Download de aflevering nu via Spotify, Apple Podcasts of Podbean.

 

03-04-2023 Dit zijn de nieuwste standhouders op het iAsk Plaza!

27-03-2023 Deze partijen hoor je op de innovatie zeepkist van het iAsk Plaza Koolen Industries, Safety Delta Nederland en Merrem & La Porte

Van 18 t/m 20 april hoor je elke dag rond lunchtijd een inspirerend verhaal rond maintenance en de energietransitie op de innovatie-zeepkist van het iAsk Plaza. We pakken met onze keynotespeakers door op actuele onderwerpen als energietransitie, assetmanagement en de innovaties die daar voor nodig zijn. Onder meer Koolen Industries, Safety Delta Nederland en Merrem & La Porte delen hun kijk op dit thema.

Nog niet aanwezig? Schrijf je via deze link in!

17-03-2023 In deze speciale editie van de Innovatie Delegatie Podcast hoor je een aantal exposanten van het iAsk Plaza op Maintenance Next 2023!

Luister naar de pitches en innovaties van nieuwe standhouders van het iAsk Plaza! Met in deze editie: de nieuwste innovaties van Mekano Group, Play IT Training, Montipower, Roodhart en SABA. Download en luister de aflevering via Spotify, Apple of Podbean.

 

16-03-2023 Dit zijn de nieuwste standhouders op het iAsk Plaza! Met deze partijen wordt het plaza nóg groter en innovatiever en vind je nog meer inspirerende oplossingen voor asset management, verduurzamig, digitalisering en veel meer.

06-03-2023 Keynotes op de zeepkist bij het iAsk Plaza Maintenance Next 2023

Elke dag inspirerende keynotes op de innovatie-zeepkist van het iAsk Plaza! iTanks’ iAsk Plaza is tijdens Maintenance NEXT drie dagen lang dé hotspot van netwerk, innovatie en inspiratie. Met dik dertig deelnemers kom je vast en zeker op nieuwe ideeën én ontmoet je de mensen waarmee je die ideeën kunt waarmaken.

Bovendien kan je elke dag rond lunchtijd luisteren naar inspirerende keynotes op de iAsk Zeepkist. We pakken met onze keynotespeakers door op actuele onderwerpen als energietransitie, assetmanagement en de innovaties die daar voor nodig zijn. Nog niet aanwezig? Schrijf je via deze link in!

 

27-02-2023 Ontdek de innovaties van het iAsk Plaza in de speciale Maintenance Next 2023 iSolutionsGuide!

Vind hier de iSolutions van de innovatieve exposanten van het iAsk Plaza op Maintenance Next 2023! In Rotterdam Ahoy wordt het iAsk Plaza dé innovatieve hotspot van de beurs. Ontmoet hier de koplopers uit de industrie op het gebied van onderhoud en asset management, digitalisering, verduurzaming en optimalisatie. In deze speciale iAsk Maintenance Next iSolutionsGuide vind je alvast de innovatieve oplossingen.

Ontdek de Maintenance Next 2023 iSolutionsGuide hier.

 

23-02-2023 Expostantenbijeenkomst Rotterdam Ahoy

Op de exposantenbijeenkomst van Maintenance NEXT 2023 kreeg iTanks een mooie rondleiding door Rotterdam Ahoy! Hier bouwen wij samen met onze standhouders het iAsk Plaza, dé innovatieve hotspot van de beurs. Nieuwsgierig naar welke innovatieve partijen je van 18 t/m 20 april kunt treffen op het iAsk Plaza? Kijk voor meer informatie onderaan deze pagina!

14-02-2023   Foto’s Exposantenborrel kantoor iTanks

Tijdens de iAsk Plaza Exposantenborrel gaven wij de exposanten van het plaza de kans om elkaar te leren kennen en om het Plaza – en hoe het er straks uit zal komen te zien – van nog meer kanten te kunnen bekijken.

  

25-01-2023 – Eerste tien exposanten van het iAsk Plaza op Maintenance Next 2023!

01-12-2022 – iAsk Plaza de innovatie hotspot op Maintenance Next 2023

MN2023 Podcasts

17-03-2023 iAsk Plaza Maintenance NEXT Podcast #2

Luister naar de pitches en innovaties van nieuwe standhouders van het iAsk Plaza! Met in deze editie: de nieuwste innovaties van Mekano Group, Play IT Training, Montipower, Roodhart en SABA!

Download en luister de aflevering via Spotify, Apple of Podbean.

 

01-03-2023  iAsk Plaza Maintenance NEXT Podcast #1

In deze speciale editie van de Innovatie Delegatie Podcast hoor je een aantal exposanten van het iAsk Plaza op Maintenance Next 2023!

Van 18 t/m 20 april wordt op Maintenance Next het iAsk Plaza dé innovatieve hotspot van Rotterdam Ahoy. Ontmoet hier de koplopers uit de industrie op het gebied van onderhoud en asset management, digitalisering, verduurzaming en optimalisatie.

Luister nu naar de nieuwste innovaties van Bukom, Force Mechanics, Vector Eyes, The Safety College en Dent IoT en waarom juist jij ze op moet zoeken op het iAsk Plaza!

Download en luister de aflevering via Spotify, Apple of Podbean.

 

MN2023 Exposanten

MN2023 Standindruk

Uitgelicht