“Makkelijke toegang tot diverse productiemethodes”

De community van het RDM Flexkantoor groeit. Lees hier het interview met Mustafa Azoulaye (Azoulaye’s Mechanical Design), één van de flexers.

Even voorstellen…
Azoulaye’s Mechanical Design office ontwikkelt allerlei innovatieve producten voor de biomedische industrie. Oprichter Mustafa Azouleye maakt binnen zijn bedrijf handig gebruik van de kennis en vaardigheden die hij tijdens zijn studies nucleaire technologie en werktuigbouwkunde heeft opgedaan. Maar ook zijn werkervaring in de biomedische industrie heeft ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk voor zichzelf begonnen is met het ontwerpen en bouwen van producten. Momenteel bouwt Mustafa aan een armondersteuning voor mensen met bijvoorbeeld MS, zodat deze mensen in het dagelijks leven minder last hebben van hun beperkingen.

Waarom flex je op RDM?
‘”Zelf heb ik voor een lange tijd in Eindhoven gewerkt in de high-tech industrie, o.a. bij ASML. Nu ik voor mezelf werk vind ik het fijn om in een omgeving te zitten waar veel jonge bedrijven zitten en een makkelijke toegang is tot diverse productiemethodes, zoals bij de RDM Makersspace. Bovendien zit je hier in de buurt van de grote stad waar veel gebeurt én het is ook nog eens betaalbaar! Wat ik ook echt een pluspunt vind, is dat het RDM Flexkantoor zelfs in het weekend beschikbaar is om te kunnen werken. Dit omdat ik juist dan voor mijn eigen bedrijf bezig ben.”

Waar ben je naar op zoek?
“Ik wil graag prototypes gaan produceren. Hiervoor is financiering nodig. En al helemaal wanneer ik wil op gaan schalen met de productie. Naast financiering ben ik op zoek naar contacten bij organisaties die mij verder kunnen helpen om in contact te komen met patiënten en eindgebruikers om de ontwikkelde protypes/producten verder te verbeteren en om nieuwe passende oplossingen te ontwikkelen.”

Ook interesse in een flexplek op de RDM?
Bel of mail Robin Groen: 06 30 81 80 78 | Robin@itanks.eu
Meer informatie: www.itanks.eu/flexen-op-rdm/

Uitgelicht