MKB Premiere ‘The Devil’s Avocado’ met oa Jan Terlouw en Ilse Warringa

MKB Rotterdam Rijnmond, Avans Hogeschool, Upstream en BlueCity nodigen je uit voor de nationale Ondernemers Premiere van de film Devil’s Avocado in Cinerama Rotterdam. De film en deze middag zijn een uitnodiging voor een gesprek over de vragen die we te weinig stellen en de dilemma’s die we liever vermijden. Hoe kunnen we elkaar, de samenleving en de aarde verder helpen. In deze drie uur durende reset; zie je wat je kan veranderen, stel je jezelf de juiste vragen en ga je naar huis met nieuwe commerciële mindsets.

Programma:
15:00 uur Deuren open
15:30 uur Welkom met Sabine Biesheuvel (voorzitter commissie duurzaam MKB), Wethouder Chantal Zegers, hoofdrolspeler Jan Terlouw en Godelieve Spaas (Avans Hogeschool)
15:50 uur Film ‘The Devil’s Avocado’*
16:10 uur Paneldiscussie met ondernemers
16:45 uur Borrel
18:00 uur Einde

Aanmelden: https://mkb-rotterdam.nl/aanmelden/?event=a00MI000006Zlod

Premiere korte film ‘The Devils Avocado‘

Het programma start met de landelijke première van de korte film ‘The Devil’s Avocado’. ‘The Devil’s Avocado’ onderzoekt welke dilemma’s ontstaan wanneer een doorgewinterde ondernemer op zijn sterfbed besluit dat het radicaal anders moet met het avocado-familiebedrijf. De film schetst de gevolgen van de bedrijfsvoering van 3 generaties ondernemers op het klimaat en op de lokale
gemeenschappen. In de film spelen onder meer Jan Terlouw, Ilse Warringa, Bert Hana en Joy Verberk.

Trailer: Teaser The Devil’s Avocado – YouTube

Uitgelicht