NetworkTables wint ‘Favourite Event Technology Supplier’ award

Het NetworkTables team en oprichter Matthijs Otto zijn deze week tijdens de Event Technology Awards in Londen uitgeroepen tot ‘Favorite Event Technology Supplier’. De winnaar werd bepaald door een internationaal publiek van event organisatoren die de afgelopen maanden hun stem uitbrachten op hun favoriete toeleverancier in de event technology. 

NetworkTables is het innovatieve evenement technologiebedrijf dat het gemakkelijker maakt om de juiste mensen te ontmoeten op grote conferenties en binnen communities door middel van een gebruiksvriendelijke online oplossing voor table seating, workshop registratie en 1-op-1 meetings. Het bedrijf was eerder winnaar van de ‘Most Innovative Startup’ bij de Event Technologie Awards en won vorige maand nog Event Tech Innovation Company of the Year 2022 van LuxLife. De Nederlandse Startup zit in een groeitraject nadat het de afgelopen maanden bekroond werd met twee awards.

Kizzy Allott, Directeur Verkoop & Marketing bij de Event Technologie Awards: “De People’s Choice Award is een zeer belangrijke onderscheiding, aangezien de winnaars worden gekozen door de lezers van Event Industry News. De Event Tech Awards viert dit jaar zijn 10e verjaardag en dat bewijst dat event technologie nog steeds een cruciaal onderdeel is van de evenementenbranche.”

Internationale groei

NetworkTables groeit snel, de tool wordt nu in meer dan 41 verschillende landen gebruikt door evenementorganisatoren die zo hun show-up percentage verhogen, kostbare tijd besparen en always-on event communities lanceren. Ook in Nederland wordt NetworkTables bij veel evenementen ingezet, zoals bij Offshore Energy in de Rai en voor communities als iTanks. De prijs werd toegekend, omdat het bedrijf door organisatoren van evenementen werd erkend als favoriete leverancier vanwege haar volharding om innovatief te blijven en voorop te blijven lopen voor, tijdens en na de pandemie.

Matthijs Otto, oprichter van NetworkTables: “De afgelopen jaren heeft de evenementen industrie enorm onder druk gestaan, deze prijs helpt ons eraan herinneren dat innovatie loont. De keuze om de focus van ons bedrijf te verleggen naar het aanbieden van always-on event communities is precies wat de industrie helpt om weer toekomstbestendig te worden. Zo blijven onze klanten de markt voor. We zijn dankbaar dat we deze prijs hebben gewonnen, het laat zien dat het harde werk z’n vruchten heeft afgeworpen. We hopen dat het voor bedrijven die nog niet met ons werken, extra vertrouwen geeft om met ons in zee te gaan.”

Event Communities zijn de toekomst

Om ervoor te zorgen dat evenementorganisatoren innovatief blijven en de markt voor blijven, innoveert NetworkTables voortdurend door nauw samen te werken met creatieve evenementorganisatoren en community managers. “Samen met hen bouwen we innovatieve oplossingen voor hun dagelijkse uitdagingen om zo evenementen en communities winstgevender en efficiënter te maken” – aldus Matthijs Otto. Ze verwachten dat de evenementenindustrie zal veranderen in een abonnementsmodel en dat event communities de hele industrie zullen ontwrichten. Tickets zullen veranderen in abonnementen, deelnemers in leden en organisatoren van evenementen worden community managers. Al in 2017 paste NetworkTables hun evenementen tool aan om evenement-gebaseerde communities te kunnen organiseren op verzoek van community-organisator van de World Business & Executive Coaching Summit (WBECS). Vorig jaar gebruikten 60.000 leden NetworkTables om wekelijks deel te nemen aan peer group discussies en rondetafelgesprekken binnen de WBECS Pre-Summit community.

Over NetworkTables

NetworkTables (2015) is een alles-in-één platform, ontworpen door event managers, om deelnemers te helpen de juiste mensen te ontmoeten op fysieke, online events en always-on event communities. In de afgelopen jaren heeft NetworkTables meerdere prestigieuze prijzen gewonnen in de internationale evenementenbranche: waaronder de Future Of Meetings Award en de Event Technology Award “Best Technology for Building Event Attendance”.

Meer informatie & contact:

Uitgelicht