Nieuwe corporate branding Dylan Steel Solutions

Dylan Steel Solutions heeft haar nieuwe corporate branding gepresenteerd. Behorend tot de BUHLMANN Group is deze verbondenheid nu duidelijk zichtbaar. Eén groep, één uniforme merknaam, één nieuw logo – nog steeds met de kwaliteitsstandaard voor de producten en diensten.

Waarom deze wijziging?
Sinds jaren maakt Dylan Steel Solutions deel uit van de BUHLMANN Group. De voorbije jaren is de groep sterk gegroeid en de productgroepen werden danig uitgebreid. De groep in zijn geheel was niet duidelijk zichtbaar tot nu. Dit zal nu veranderen door de introductie van een overkoepelende merknaam voor de gehele BUHLMANN Group.

Dit is voornamelijk zichtbaar door een nieuw logo en een consistent corporate design voor alle bedrijven die tot de BUHLMANN Group familie behoren. Om de krachten van deze bedrijven in de groep nog meer te bundelen en ze nog meer zichtbaar te maken, zal voortaan verder gebouwd worden aan de toekomst onder één merknaam. Dit betekent: extern zullen al de verschillende bedrijven in de groep in de toekomst geleidelijk aan verschijnen onder de BUHLMANN merknaam. Daar hoort Dylan Steel Solutions ook bij. Als deel van de omschakeling zal de firmanaam veranderen van DYLAN Steel Solutions naar BUHLMANN Netherlands. Binnenkort zal deze nieuwe naam ook te zien zijn op het bedrijfspand!

Het nieuwe overkoepelende logo van de BUHLMANN Group:

Uitgelicht