Ondernemen010 Live! Woensdag 1 februari 2024, 07:30-10:30 uur, Hulstkampgebouw Rotterdam

Gemeente Rotterdam en MKB Rotterdam Rijnmond willen je graag bedanken voor jouw bijdrage aan onze mooie stad het afgelopen jaar. Bedrijven zoals jouw onderneming zorgen voor welvaart en een aantrekkelijke stad. Daar staan we graag samen een moment bij stil aan het begin van het nieuwe jaar. Daarom organiseren ze op 1 februari 2024 een evenement speciaal voor Rotterdamse ondernemers zoals jij.

 Pieter van Klaveren (voorzitter MKB Rotterdam-Rijnmond) en Robert Simons (wethouder Economie, gemeente Rotterdam) heten je van harte welkom. Ook hebben we twee ondernemers gevraagd hun ondernemersverhalen, die gaan over toekomstgericht ondernemen, te delen op het podium.

Ben je benieuwd hoe Laamia Elyounoussi van de Schone Zaak haar bedrijf inzet als middel om haar maatschappelijke doelen te bereiken en daarmee tegelijkertijd een goede boterham verdient? Wil je weten hoe Marcel Baanen van Bon Bon Catering & Events zijn bedrijf na de verwoestende brand eerder dit jaar heeft voortgezet, hoe hij werkt aan een nieuw pand en een nieuwe toekomst? Laat je dan inspireren door hun persoonlijke verhaal op Ondernemen010 Live!

Heb je vragen voor de gemeente Rotterdam of een van de andere dienstverlenende partners in onze stad? Dan ben je van harte welkom op de informatiemarkt. Hier kan je informatie ophalen over onder andere vergunningen, duurzame mobiliteit, starten van een bedrijf, ondersteuning bij groei, duurzaamheidsvouchers, zon op bedrijfsdaken en het digitaliseren van je bedrijf. Verder is er ruim de mogelijkheid om te netwerken met alle aanwezigen, zowel sprekers als mede-ondernemers. En dit alles onder het genot van een lekker ontbijt!

Meld je aan via www.ondernemen010.nl/ondernemen010live. Voor vragen kun je contact opnemen via Ondernemen010liveso@rotterdam.nl. Heb je voor die tijd al andere ondernemersvragen? Ga voor meer informatie naar www.ondernemen010.nl en www.mkb-rotterdam.nl. Of neem contact op met de Ondernemersbalie van de gemeente Rotterdam, bereikbaar via 010 – 267 40 30.

Hopelijk tot ziens op 1 februari!

Uitgelicht