Schrijf je in voor de Online Seminar Green Ports Partnership Rotterdam Partners

Op 4 april 2023 organiseert Rotterdam Partners samen met het Havenbedrijf Rotterdam, het Economisch Diplomatiek Netwerk, Wind Waterstaat en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een online seminar voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in havenontwikkeling, havenlogistiek en havengerelateerde energieprojecten in Brazilië.

Dit seminar is de eerste activiteit ten behoeve van het programma ‘Green Ports Partnership’. Normaal gesproken zijn dit exclusieve activiteiten voor de bedrijven die voor dit programma zijn ingeschreven. Dit online seminar is echter een open uitnodiging voor iedereen die geïnteresseerd is in zakendoen in havens in Brazilië. Zorg dat je op tijd bent om deel te nemen aan dit seminar en kijk wat het volledige programma voor uw bedrijf kan betekenen.

Wat kun je verwachten tijdens dit seminar? Tijdens dit seminar krijg je waardevolle inzichten in zakelijke kansen in de havens die deel uitmaken van het programma genaamd; Porto do Pecém, Porto do Açu en Porto de Rio Grande. Meer weten over het volledige driejarige programma? Download het programma hier.

Voor wie is dit programma? Voor Nederlandse bedrijven die al zaken doen op de Braziliaanse markt of potentieel geïnteresseerd zijn om zaken te doen, die zakelijke kansen voor hun eigen bedrijf willen identificeren. Het is het meest relevant voor bedrijven die actief zijn in:

1) Havenontwikkeling en havenlogistiek – thema’s digitalisering en automatisering in havens en logistiek
2)
Havengerelateerde energieprojecten – offshore (en nearshore) wind en groene waterstof 

Je kunt je hieronder inschrijven voor dit online seminar. Na aanmelding ontvang je een e-mail met de link. Als je geïnteresseerd bent in het volledige programma, meld je dan voor 1 mei aan door een e-mail te sturen naar Eva Verschoor.

Schrijf je nu in voor het online seminar via deze link.

 

Bron afbeelding: Rotterdam Partners

Uitgelicht