Ontdek nieuwe kansen om te verduurzamen, te veranderen én te innoveren bij De Waardefabriek

Werk je in de industriële sector? Dan sta je aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. De nieuwe Europese richtlijn CSRD vraagt om uitgebreide rapportages over duurzaamheidsinspanningen. Vanaf 2024/2025 moeten grote ondernemingen verplicht rapporteren over hun inzet op het gebied van milieu, sociale kwesties en bestuurspraktijken, de zogenaamde ESG-criteria.

Ben je goed voorbereid op deze veranderingen?

Weet je wat er van je wordt verwacht en hoe je aan deze eisen kunt voldoen? Het is meer dan een verplichting; het biedt mogelijkheden om je positie in de markt te versterken. Kom naar de Waardefabriek en ontdek alle ins en outs rondom ESG.

De Waardefabriek – 16 november in Utrecht

Op 16 november organiseert Sdu de Waardefabriek, dat volledig in het teken staat van ESG, Tax Technology en digitale innovaties en hun implementatieprocessen. Verwacht een rijke bron aan kennis en krijg praktische inzichten in duurzame verandering en data-integratie.

Stel je eigen workshop-programma samen en zet stappen richting een duurzame en toekomstbestendige organisatie. Duurzaam ondernemen biedt niet alleen uitdagingen maar ook kansen. Ben je er klaar voor? Zien we je op 16 november bij De Waardefabriek?

Bekijk het programma en BOEK NU JE TICKETS >

Uitgelicht