Play IT en DD Group slaan de handen ineen om innovatieve trainingen naar de industrie te brengen

Het Vlaamse Play IT biedt een innovatief leerplatform om bedrijfstrainingen naar een hoger niveau te tillen. Met de korte en interactieve ‘snackable learning’ op dit platform houd je medewerkers competent en word je ontzorgd om zelf voor grote opleidingen te zorgen. Vooral in de maritieme en maakindustrie, waar veel veiligheidsregels gelden, komt deze vorm van opleiden goed van pas. De trainingen zijn daarnaast aanpasbaar aan jouw wensen en er is een tool om zelf trainingen te kunnen maken.

Dit trok de aandacht van DD-Group, die als detacheringsbedrijf actief in o.a. de chemie en maritieme sector, graag innovatieve manieren van recruitment en opleidingen bij de juiste partijen in de industrie, techniek en logistiek brengt. DD-Group en Play IT zijn beide partners van het iTanks netwerk en hebben de samenwerking op het iAsk Plaza van iTanks tijdens Maintenance NEXT 2023 beklonken.

Na goede gesprekken hebben Play IT en DD-Group de krachten gebundeld om bedrijven in de industrie, infra en bouw met opleidingen verder te helpen. Samen zullen zij de oplossing verder aanbieden met de focus op veilig werken en het besparen van kosten en tijd.

Meer weten over de samenwerking en het innovatieve leerplatform? Neem contact op met Lies Verhulst van Play IT via lies@playit.training of Marcel Boer van DD-Group via m.boer@dd-group.nl.

Uitgelicht