Reym overgenomen door REMONDIS Maintenance & Services Group

REMONDIS Maintenance & Services Group heeft met ingang van 10 september 2019 Reym B.V. overgenomen van Renewi plc.

Renewi plc kondigde eind vorig jaar aan Reym te willen verkopen om zich volledig te kunnen richten op haar recycling activiteiten in de Benelux.

Reym is een van de marktleiders op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement in Nederland en bestaat uit 11 vestigingen in Nederland en één vestiging in Duitsland. REMONDIS Maintenance & Services Group opereert internationaal. De groep van bedrijven behoort tot de toonaangevende industriële servicebedrijven in Europa en biedt diverse speciale diensten voor de reiniging en het onderhoud van industriële installaties en installatiedelen zo ook de activiteiten steigerbouw, oppervlaktetechniek en isolatie alsmede onderhoud. REMONDIS Maintenance & Services behoort tot de REMONDIS Group, een van ’s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, service en water.

Jonny Kappen, directeur van Reym, is blij met de overname. “Met onze nieuwe aandeelhouder REMONDIS Maintenance & Services Group kunnen wij bestaande én nieuwe relaties hoogwaardige dienstverlening bieden en deze mogelijk uitbreiden. Met ons voormalige zusterbedrijf ATM zullen we in de toekomst blijven samenwerken.

Reym zal haar handelsnaam behouden en wordt onderdeel van de REMONDIS Maintenance & Services Group. Het hoofdkantoor van Reym blijft gevestigd in het centraal gelegen Amersfoort.

Uitgelicht