RWE is iXclusive iTanks partner voor inspiratie en innovatie!

Energiebedrijf RWE heeft zich als iXclusive partner aangesloten bij innovatieplatform iTanks. In deze maatwerksamenwerking zorgt iTanks voor inspiratie en innovatie voor uiteenlopende vakgebieden van assetmanagement tot energieopslag en -opwekking. Bovendien draagt het platform als onderdeel van het OranjeWind Knowledge programma bij aan kennisdeling rond het project OranjeWind, waar de komende jaren eenย  offshore windpark wordt gebouwd met een opgesteld vermogen van meer dan 760 MW.

๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฐ๐—ต ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ป -๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ
Het uiteindelijke doel van RWE is om de flexibele opwek van offshore windparken en de vraag naar energie perfect op elkaar af te stemmen en zo bij te dragen tot de stabiliteit van het net. Om volledige systeemintegratie mogelijk te maken, combineert het concept voor OranjeWind offshore wind met elektrolysercapaciteit voor de productie van groene waterstof en andere flexibele vraagoplossingen zoals e-boilers en batterijopslag.

iXclusive ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ต๐—ถ๐—ฝ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ง๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐˜€
Met inzet van iTanks in het partnership worden nieuwe ideeรซn opgehaald voor inspiratie en innovatie. Bovendien wordt relevante kennis en ervaring met de markt gedeeld, als onderdeel van het OranjeWind Knowledge programma.

Uitgelicht