Schrijf je in voor de Chemport Europe Sustainability Industry Challenge

Chemport Europe opent in samenwerking met Unknown Group kansen in Noord-Nederland voor wereldwijde innovators om samen met het lokale bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en de overheid oplossingen te testen en op te schalen, om industriële uitdagingen op te lossen en industriële processen te innoveren. Sustainability Industry Challenge 2023 heeft als doel om de economie opnieuw vorm te geven door samenwerking, circulariteit en groene groeiprojecten te bevorderen.
Het doel van deze challenge is om de duurzame productie en het duurzame gebruik van alledaagse producten gemaakt in Noord-Nederland te verbeteren door reststromen terug te winnen, ruwe materialen en het net voorbereiden op een grotere vraag en aanbod van hernieuwbare energie.

Startups en scale-ups in groene chemie, energie, procesproductie, afvalbeheer en recycling die deelnemen aan de uitdagingen krijgen de kans om samen te werken, financiering binnen te halen en te gaan -to-market kansen, door de transitie naar een duurzame toekomst te stimuleren.

De deadline om je aan te melden voor deze challenge is maandag 5 juni om 09:00.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden: https://www.sustainableindustrychallenge.com/challenge/rwe/

Uitgelicht