Secure Logistics treedt toe tot de TAPA EMEA Community als Security Service Provider.

Risicobeheersing met XS-ID Services

Met de XS-ID services als de CargoCard en XS-ID Visitor levert Secure Logistics een belangrijke bijdrage aan de weerbaarheid van bedrijfskritische processen binnen de transport & logistiek. Reden voor Secure Logistics om lidmaatschap aan te vragen bij TAPA EMEA, een non-profit branchevereniging die producenten en logistieke dienstverleners helpt om ladingdiefstallen tegen te gaan. Dit doen zij onder meer door het bieden van wereldwijd geaccepteerde beveiligingsstandaarden, certificeringen, trainingen, routeplanning- en netwerkinstrumenten.  Producenten als Apple, Unilever en Nike hanteren de TAPA-standaarden voor het vervoer van hun goederen; van op- en overslag, tot beveiligde truckparkings en winkelbeveiliging.

 Waardevolle aanvullingen
TAPA EMEA laat slechts een beperkt aantal Security Service Providers toe. De verificaties die de XS-ID biedt ten aanzien van identiteit en/of attestaties, de gewaarborgde geautomatiseerde ondertekening van documenten en slimme betaaloplossingen zijn volgens TAPA EMEA waardevolle aanvullingen op de TAPA-standaarden. De aanvraag van iTanks lid Secure Logistics is daarom gehonoreerd.

Meer weten? Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan met collega’s Richard Markus of Jeroen Hoogstraten en kom erachter hoe de XS-ID services jouw #securityniveau naar een hoger plan tillen.

Uitgelicht