Smartflow Use Case: inspectieoplossing voor Delta Plus

Delta Plus maakt gebruik van de Smartflow-inspectieoplossing en integreert klantportalfuncties voor meer transparantie en samenwerking. De Smartflow SaaS-oplossing heeft de inspectieprocessen van Delta Plus vernieuwd. Door inspecties en controles naadloos te digitaliseren, heeft Smartflow opmerkelijke voordelen opgeleverd, waaronder aanzienlijke tijdsbesparing, foutpreventie en een uitzonderlijke klantervaring. Ontdek in deze use case hoe deze baanbrekende oplossing het landschap voor aanbieders van valbeveiligingsoplossingen heeft veranderd.

Delta Plus is een fabrikant, distributeur en installateur van standaard en op maat gemaakte technische oplossingen tegen vallen van hoogte in Nederland. De uitdaging: afstand nemen van de traditionele manieren van werken om efficiëntie op te lossen

De last van het sjouwen van bundels papier in toch al moeilijke werkomstandigheden, versterkt door hoogte, wind en regen, had zijn tol geëist van veldwerkers, waardoor het werk zichtbaar nog moeilijker werd dan het had moeten zijn.

Met toenemende werkvolumes heeft Delta Plus de markt geanalyseerd op zoek naar de beste oplossing die hen zou helpen efficiënter te worden. De doelstellingen van Delta Plus waren om de klanttevredenheid te vergroten, hun diensten uit te breiden en hen verder voor te bereiden op een toekomst waarin al hun klanten, partners en wederverkopers in realtime worden geïnformeerd.

Ontdek welke oplossing Smartflow heeft toegepast voor deze uitdaging van Delta Plus op de website.

Uitgelicht