StocExpo 2024 Conference Programma Onthuld

StocExpo keert terug van 12 – 13 maart 2024 met een bomvolle conferentie gericht op de energietransitie, digitalisering en veiligheid

StocExpo’s conferentie geproduceerd door FETSA en Tank Storage Magazine staat boordevol inzichten en kennis uit de mondiale tankopslag en toekomst brandstoffen de beste en slimste van de industrie.

Afgevaardigden zullen meer horen over hoe ze de grootste trends en uitdagingen kunnen overwinnen de mondiale tankopslagmarkt, nu en in de toekomst. De conferentie wordt op dag één geopend met een toespraak van FETSA-president Bruno Hayem, en ga meteen aan de slag met een sessie van Lucia van Geuns, Strategisch Energieadviseur bij het Haags Centrum voor Strategische Studies, over Europese tankopslag en -verandering Geopolitieke landschappen. Vervolgens teamleider Veiligheid van de olievoorziening bij European Commissie, Antony LaGrange, zal een lezing houden over het energietrilemma: digitalisering, Leveringszekerheid en inflatie.

Na de lunch gaan de sessies verder met inzichten van Tamme Mekkes, Business Development Director bij Koole Terminals, over hoe CCUS kan passen bij tankopslag. Daarna zal Matt Wilson, hoofd New Energy Markets bij Navigator Terminals, verder praten Het verbinden van de clusters in Groot-Brittannië.

Tegen het einde van dag één Jonathan Feys, CCO van Liquid Bulk Terminals in Gent Transport en Opslag, zal de brandstoffen van de toekomst bespreken met Poten en Partners’ Senior Consultant Aline Ingram en Aivars Starikovs, Letse Waterstofvereniging en Waterstof Europa.

Dag twee begint met een sessie over de waarde van ESG-rapportage op de terminal, georganiseerd door David Tassadogh, infrastructuurbeoordeling bij GRESB. Daarna krijgt hij gezelschap van Mathias Potvin, Terminal Manager bij LBC Tank Terminals Rotterdam, om te bespreken hoe Terminals kunnen Net Zero bereiken. Vóór een korte netwerkpauze zei Frans Jan Hellenthal, Commercieel Manager bij ETT gaat zich verdiepen in het onderwerp De Terminal van de Toekomst.

Martin Reuvers, Senior Engineer bij Vopak, staat deze middag centraal overweeg herzieningen van PGS 12 voordat u samen met George vragen uit het publiek beantwoordt Dodoros, directeur bedrijfsontwikkeling bij Proton Ventures. Ter afsluiting van de conferentie wordt OCI Global’s directeur, Bowen Xu, vergezeld door Jay Leduc, Hoofd HSE en Duurzaamheid bij Hartree Partners en Jannes Elfgen van de haven van Hamburg om de energietransitie vanuit mondiaal perspectief te bespreken.

Margaret Dunn, Portfolio Director bij StocExpo, zegt: “De conferentie van dit jaar zal plaatsvinden het beste tot nu toe met enkele van de meest deskundige geesten op het gebied van tankopslag en energie-infrastructuursector op het podium. Het is fantastisch om zo velen te kunnen verzamelen professionals op één plek tegelijk, zodat we kunnen netwerken en van elkaar kunnen leren. Wij Ik hoop dat je met ons mee kunt naar Rotterdam voor StocExpo 2024.”

Dit is slechts een voorproefje van het volledige conferentieprogramma. Om de volledige lijst met sprekers te bekijken, bezoek je https://www.stocexpo.com/en/fetsa-conference/ Schrijf je nu in om StocExpo 2024 bij te wonen. 

Uitgelicht