Terugblik MKB010>>Next Webinars: Digitalisering

Binnen deze reeks webinars heeft iTanks praktische handvatten geboden aan het klein MKB om te versnellen met digitalisering. Met behulp van experts en publieksinteractie zijn hands-on tips en adviezen gegeven die meteen benut kunnen worden. Onderwerpen passeerden de revue zoals praktische toepassingen van Industrie 4.0 oplossingen, hoe je zelf je bedrijfsprocessen kunt beveiligen en het concreet realiseren van je ambities om datagedreven aan de slag te gaan.

Webinar ‘Industrie 4.0 van de plank’ – 15 november

Hoe krijg je door Internet of Things oplossingen meer inzicht in jouw digitale bedrijfsprocessen? En hoe ziet dit er in de praktijk voor jou uit? Niels Stamhuis van Dent IoT en Jurjen Lengkeek van IoT Academy behandelen hun use cases van de toepassing IoT oplossingen, met gebruikservaringen van verschillende klanten. Van het vormen van je vragen en ambities om met IoT aan de slag te gaan tot de praktische implementatie van sensoren, alles rondom IoT passeerde de revue. Bekijk hier de terugblik.

Webinar ‘Werkbare cybersecurity’ – 29 november

Wat kan je doen tegen privacyschending, malware en andere vormen van cybercriminaliteit? Dit en meer bespraken wij met expert Wim Werkhoven in het webinar ‘Werkbare cybersecurity’. Wim wees ons op het belang van bewustwording dat iedereen slachtoffer van cybercriminaliteit kan worden en hier op voorbereid moet zijn. Vervolgens deelde hij praktische tips om zelf je digitale zaken op orde te zetten. Ook vertelde Mathieu Westerweele van Mobatec over zijn ervaringen met cybercriminaliteit en hoe hij zich hiertegen heeft beschermd met hulp van Wim.  Bekijk hier de terugblik.

‘iFinance Café’ – 6 december

Het iFinance Café opende haar deuren voor een boeket aan financiële middelen en ideeën om je innovaties mogelijk te kunnen maken. Brend Kouwenhoven gaf een inspirerende keynote over zijn ervaringen met investeringen als ondernemer én investeerder. Daarnaast deelden verschillende experts hun kennis over subsidies, leningen en crowdfunding en gaven zij praktisch advies in directe meetups. Zo verliet iedereen het Café ‘rijk’ met ideeën en inspiratie om direct aan de slag te kunnen gaan met innoveren! Bekijk hier de terugblik

Webinar ‘Van data-idee naar concreet product’ – 13 december

Hoe optimaliseer jij je bedrijfsprocessen door beter naar je data te kijken? Dominique Nieuwpoort, kwartiermaker van Datawerf, liet ons in het webinar ‘Van data-idee tot concreet product’ zien hoe je je digitale vraagstelling duidelijk maakt en deze ambitie praktisch aanpakt. Bekijk hier de terugblik.

Uitgelicht